29 / 03 / 2024

Gayrimenkul Finansmanı Semineri 19 Kasım'da!

Gayrimenkul Finansmanı Semineri 19 Kasım'da!

Gayrimenkul sektörünün finansman yöntemlerinin esasen hane halkı, kamu ve finans piyasaları eliyle nasıl yapıldığını ve geleneksel – modern finansman yöntemlerinin neler olduğunu irdeleyen Gayrimenkul Finansmanı Semineri 19 Kasım'da yapılacak.



Gayrimenkul sektörünün ekonomiye katkısı oldukça büyüktür. Gerek inşaat sektörü gerekse de inşaat yatırımlarının finansmanı önem arz etmektedir. Son yıllarda yaşanan ekonomik krizlerin kaynağı büyük ölçüde özellikle bu finansman yöntemlerinin yanlış uygulanmasından kaynaklanmıştır. Sonuç olarak sektörün önemi ve hassasiyeti daha da artmıştır. Bu itibarla, bu eğitime katılarak gayrimenkul gibi uzun vadeli üretim ve geri dönüş süreci olan sektörün finansman yöntem ve çeşitlerini öğrenebilirsiniz.


Eğitimin İçeriği Nedir?


Bu eğitim, gayrimenkul sektörünün finansman yöntemlerinin esasen hane halkı, kamu ve finans piyasaları eliyle nasıl yapıldığını ve geleneksel – modern finansman yöntemlerinin neler olduğunu irdelemektedir. Eğitim iki bölümden oluşmaktadır:


1.Bölüm


Eğitmen: Doç. Dr. Feyzullah Yetgin (3 Saat / 09:30 – 12:30 )


Gayrimenkul finansman piyasalarının yapısı

Türkiye’de gayrimenkul piyasası ve finansmanı, inşaat finansmanı ve gelişmekte olan ülkelerdeki durum

Gayrimenkul finansman piyasalarında GYO’ların durumu

2.Bölüm


Eğitmen: Doç. Dr. Orhan Erdem (3 Saat / 13:30 – 16:30 )


Gayrimenkul sektörü ve makroekonomik görünüm

Konut finansmanı hesapları

Gayrimenkul finansmanında ikincil piyasalar ve menkul kıymetleştirme uygulamaları

Gayrimenkul finansmanında yeni ürünler: Sukuk

Eğitime Kimler Katılabilir ?


Gayrimenkul sektöründe ve bankaların ilgili departmanında çalışanlar, hukukçular, üniversite öğrencileri ve gayrimenkul finansmanıyla ilgilenen ve yeni enstrümanlar konusuna merak duyan tüm profesyoneller bu eğitimden faydalanabilirler.


Tarih ve süre: 19 Kasım Perşembe 09:30- 16:30


Yer: GYODER ofisi


Geri Dön