20 / 04 / 2024

Gayrimenkul gelir getiren yatırım hangisi?

Gayrimenkul gelir getiren yatırım hangisi?

Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, Ankara'daki lüks projelerde 350-5(X) bin TL aralığında satın alınan 1 +1 dairelerden 750bin 500 TL kira geliri elde edilebilirken, aynı değerdeki lüks ofisleri 2 bin-3 bin TL'ye kiraya vermenin mümkün olduğunu söyle



Regnum Sky Tower"ın ortaklarından Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, Ankara'daki lüks projelerde 350-5(X) bin TL aralığında satın alınan 1 +1 dairelerden 750bin 500 TL kira geliri elde edilebilirken, aynı değerdeki lüks ofisleri 2 bin-3 bin TL'ye kiraya vermenin mümkün olduğunu söyledi. 


Birikimi olanlar için yatıranda doğru adresin seçimi hayati önem taşıyor. Tüm dünyada para ve sermaye piyasaları çalkantılı bir dönemden geçerken, insanlar kendilerini garantiye almak için tasarruflarını en garantili yatırım aracı olan gayrimenkule yönlendiriyor. Türkiye'de de giderek gelişen inşaat sektörü yatırım için en karlı alanlardan biri olmaya devam ediyor. Gayrimenkul yatırımcısı ise, "Konut mu, ofis mi? Hangisi daha düzenli ve fazla gelir getirir?" sorusuna cevap arıyor.


 Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Regnum Sky Tower 'ın ortaklarından Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, "Yatırım amaçlı alınan ofis, konuta göre yüzde 200'e varan oranda daha fazla kar sağlıyor. Ankara'daki lüks projelerde 350-500 bin TL aralığında satın alınan 1+1 dairelerden 750-bin 5(X) TL arasında kira geliri elde edilebilirken, aynı fiyata alınabilen lüks ofisleri 2 bin-3 bin TL aralığında kiraya vermek mümkün" dedi. 


Yatırımcılara yeni nesil inşaat trendlerini yakından izlemelerini öneren Özcan. 

"Regnum Sky Tower Ankara'nın öncü ofis projesi olacak. Dünyada gelişen iş yaşamının giderek entegre olduğu 'mutlu ofis' konsepti ve çalışan yaşam konforunu ön plana çıkaran bu ofis projeleri, ofis yaşamının geleceği olacak. Bu nedenle yatırım yapmayı düşünen girişimciler modası geçmiş, geleceği olmayan binalara yatıran yapmak yerine gelişen dünyanın ihtiyaçlarını incelemeli" diye konuştu. 


Modem çalışma düzeninin 10 yıl içinde kulelere taşınacağını söyleyen proje ortağı Özcan. "Biz Regnum Sky Tower'da yatırımcıya kira garantisini rahatlıkla verebiliyoruz. 

Çünkü Ankara'da Regnum Sky Tower"dan sonıa iş yaşamı bir daha asla eskisi gibi olmayacak" dedi. 


Regnum Sky Tower projesinin güçlü yatırımcılar tarafından hayata geçirilmesi yanında güçlü firmalarla çalışılmasının avantajlarına değinen Özcan. şu bilgileri verdi: "MSA Mimarlık, köklü birikim ve tecrübesi ile projemize değer kattı. AKFEN, güçlü satış ekibi ve yüksek hizmet kalitesi ile başarılı bir satış çalışması yürütüyor. Yönetim. 

Tepe Servis tarafından gerçekleştirilerek. Tepe grubu, kalite ve güven esasını buraya da yansıtıyor. Tepe Emlak. AVM kiralamalarını üstleniyor. Tepe Prime ve Bilkent Station'daki başarılı mağaza karmasının gücüyle projeye değer katıyor. İşbirliği yaptığımız tüm firmalar alanlarının en iyileri. Geleceğin ofislerini hayata geçirirken, Regnum Sky Tower kalitesini ve ayrıcalıklarını en üst seviyede tutacak çalışmalarla hem burada yaşayacaklara hem de yatırımcılara önemli ayrıcalıklar sunuyoruz." 


İstanbul Gazetesi


Geri Dön