25 / 04 / 2024

Gayrimenkul Okulu'nda konut satışlarına odaklanılacak!

Gayrimenkul Okulu'nda konut satışlarına odaklanılacak!

Gayrimenkul Okulu'nda eğitimler 30 Nisan'da başlıyor. GYODER üyelerine özel yüzde 10 indirim fırsatı sunulan eğitimin ücreti 2 bin 500 TL olarak belirlendi. 



Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Profesyonelleri Derneği (GAPAS) ve İstanbul Ticaret Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, gayrimenkul sektöründe akademik deneyim ve sektör tecrübesini birleştirerek ‘Gayrimenkul Okulu’ için iş birliği ile 'Gayrimenkul Okulu'nu hayata geçiriyor. Gayrimenkul sektöründe çalışan ya da çalışmak isteyenlerin mesleki gelişimlerine destek olmak amacıyla gerçekleştirilecek eğitimler 30 Nisan’da başlıyor.

GYODER üyelerine özel yüzde 10 indirim fırsatı sunulan eğitimin ücreti 2 bin 500 TL olarak belirlendi. 

Gayrimenkul Okulu nda konut satışlarına odaklanılacak!

Eğitimler 30 Nisan 2021 ile 6 Mayıs 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Toplam eğitim saati 22 saat olarak belirlendi. 

Online olarak gerçekleştirilecek eğitimlerde sektörün önde gelen iş insanları, eğitmenleri ve İstanbul Ticaret Üniversitesi akademisyenleri tarafından yeni (sıfır) ve ikinci el gayrimenkul satışı ve kiralaması süreçlerine odaklanılacak ve sorumlu emlak müşavirliği sınavlarına hazırlık imkanı sağlanacak.

Gayrimenkul Okulu nda konut satışlarına odaklanılacak!

Eğitim programı ile ilgili olarak 0212 266 70 22 nolu telefon numarasından veya http://sem.ticaret.edu.tr/egitim/gayrimenkul-okulu/ web sitesinden bilgi alınabilir.

Gayrimenkul Okulu'nda eğitimler 30 Nisan'da başlıyor!


Geri Dön