25 / 04 / 2024

Gayrimenkul’e Farklı Bir Bakış; Data Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme!

Gayrimenkul’e Farklı Bir Bakış; Data Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme!

Sürekli büyüyen inşaat ve gayrimenkul pazarı beraberinde de farklı ve özgün satış firmalarını sektöre kazandırmaya devam ediyor. Bu şirketlerden biri de hiç kuşkuşuz DATA YATIRIM VE GAYRIMENKUL GELİŞTİRME.



2010 yılında Abdullah CAMBAZ tarafından kurulan şirket sektördeki en büyük sıkıntı olarak tespit ettiği gayrimenkul geliştirme ve satış operasyonlarında profesyonellik ve organizasyon eksikliği hususlarında nitelikli hizmet vermek amacıyla çalışmalarına başlamış ve sektöre yeni bir soluk getirmiştir. 


2012 yılında özellikle nitelikli konut projelerinin satışında çok ciddi bir satış yüzdesine ulaşan DATA YATIRIM VE GAYRİMENKUL GELİŞTİRME ,İstanbul’un çeşitli ilçelerinde 9 farklı projede yüzlerce konutun satışını planlanan sürenin çok öncesinde tamamlayarak alanında önemli bir fark oluşturmuştur. 

İnşaat firmalarının günümüzde en çok sıkıntı yaşadığı alan olan kat karşılığı arsa geliştirme konusunda ürettiği çözümler ve stratejilerle Maltepe,Ümraniye,Kartal,Pendik,Güneşli,Kurtköy ve Üsküdar ilçelerinde adından söz ettirecek projelerin inşa edilmekte olduğu kat karşılığı gayrimenkullerin hayata geçmesini sağlamıştır. 


Profesyonel Konut Satışı anlamında, Kartal Saklı Vadi, Ümraniye Vizara Park, Ümraniye Asil Park, Ümraniye Sofistanbul, Ümraniye Erla Park, Yeni Atakent Konutları, Şile Kilia Konakları, Ataşehir Denge Residence gibi projelerin satış süreçlerini üstlenmiştir. Gayrimenkul sektörünün ayrılmaz bir parçası olan kurumsal ticari kiralama operasyonlarında imzası bulunan DATA YATIRIM VE GAYRİMENKUL GELİŞTİRME ,aralarında VATAN COMPUTER, VAKIFBANK,SİMİT SARAYLARI, MADO, MESSE, AROW, L&K JEANS, PİZZA TOWERS, EXİMBANK, ÇANAKKALE SERAMİK, TEKNOSA gibi önemli kurumlara hizmet vermiştir. 

Kentsel dönüşüm projelerinde Önemli firmalara danışmanlık yapmakta olan DATA YATIRIM GMG,aynı zamanda 2B arazilerinde mülkiyet ortaklığı yapılandırmalarında önemli faaliyetlerde bulunmaktadır. 


Her proje için en az üç kişilik satış ekibi,bölgesinde uzmanlaşmış saha satış ekibi,SPK lisanslı değerleme uzmanı, mimar,tekniker,harita mühendisi ve kent plancılarından oluşan gayrimenkul geliştirme ve ar-ge ekibiyle her geçen gün büyüyen firmanın hedefi,sektörde “kesin bilgi,doğru organizasyon ve eğitimli ekiple maksimum verime ulaşmak “ parolasıyla uzun yıllar hizmet vermek ve bu alanda yeni bir sistemin öncülüğünü yapmaktır. 



Geri Dön