19 / 04 / 2024

Gaziantep Çamlıtepe Ticaret Merkezi tamamlandı!

Gaziantep Çamlıtepe Ticaret Merkezi tamamlandı!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapımı tamamlanan Çamlıtepe Ticaret Merkezi'ni inceledi. Fadıloğlu, merkezin inşaatının tamamlandığını ifade etti.



Gaziantep'te yapımında sona gelinen Çamlıtepe Ticaret Merkezi'nde incelemelerde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Uzun süredir Beykent bölgesi ve Çamlıtepe Mahallesi sakinlerimizin talebiydi. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Çamlıtepe Mahallesi'nde yerleşim yoğunluğuna bağlı ortaya çıkan alışveriş ihtiyacının karşılanması için yapım çalışmalarına başlanan ticaret merkezi kısa sürede tamamlandı. 

Toplam 5 bin 560 metrekare alan üzerinde yer alan ticaret merkezi, önümüzdeki günlerde vatandaşın hizmetine açılacak,. Toplam 17 dükkandan meydana gelen ve içerisinde; 1 adet market, 1 adet somun fırını, 1 adet pide fırını, kasap, market gibi işyerlerinin yer alacağı ticaret merkezinde incelemelerde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapılan merkez ile vatandaşın tek noktadan tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceğinin altını çizdi.

Hizmeti vatandaşın ayağına götüreceklerini söyleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu açıklamalarda bulundu: "Çamlıtepe Mahallemizde ikamet eden hemşehrilerimizin şehir merkezindeki hizmetleri ayaklarına götürebilmek adına 17 dükkandan oluşan bir ticari ünite merkezi yaptık. Geçmiş dönemde bu bölgede TOKİ'nin yapmış olduğu bir planlama vardı. Tabi vatandaşlarımız burada barınma ihtiyaçlarını görecekler ama diğer taraftan da çeşitli ihtiyaçlar için bir kırtasiyenin, tuhafiyecinin, marketin, fırının olması lazım. Bu noktadan hareketle yapmış olduğumuz planlamada artık sona geldik.''


Geri Dön