20 / 04 / 2024

Çamlıtepe Ticaret Merkezi nerede

Çamlıtepe Ticaret Merkezi nerede

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapımı tamamlanan Çamlıtepe Ticaret Merkezi'ni inceledi. Fadıloğlu, merkezin inşaatının tamamlandığını ifade etti.

Gaziantep Çamlıtepe Ticaret Merkezi tamamlandı!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapımı tamamlanan Çamlıtepe Ticaret Merkezi'ni inceledi. Fadıloğlu, merkezin inşaatının tamamlandığını ifade etti.

Londra Türk Ticaret Merkezi açıldı!

İngiltere’nin başkenti Londra’daki Türk Ticaret Merkezi, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın başkanlığında açıldı. Bakan Pekcan, TTM’de hizmet veren firmaların ürünlerini inceledi.

TOKİ'den Kars'a 366 konut ve 1 ticaret merkezi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars'ta 366 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

Körfez Çamlıtepe Spor Kompleksi'nde çalışmalar hızlandı!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından Çamlıtepe Mahallesi’nde Çamlıtepe Spor Kompleksi inşa ediliyor. 4 bin 200 metrekarelik alanda inşa edilecek olan kompleks için hafriyat çalışmaları sürüyor.

Temko Yapım Endüstri Ve Ticaret Merkezi İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Temko Yapım Endüstri Ve Ticaret Merkezi İnşaat Anonim Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Köksal tarafından kuruldu. 

MÜSİAD Suriye'de ticaret merkezi ve ofis açacak!

MÜSİAD, Suriye'de ticaretin geliştirilmesi ve insanların rahata kavuşması için ticaret merkezi ve şube açacak. Derneğin Yurt Dışı Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı İbrahim Uyar, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Aktim Ticaret ve İş Merkezi: Geniş, ferah modern ticaret merkezi!

Aktim Ticaret ve İş Merkezi, Tem Otoyolu Hadımköy gişelerine 2 dakika mesafede Akçaburgaz mevkiinin en merkezi arazisinde yer alıyor. Proje Geniş, ferah modern ticaret merkezi olarak yükseliyor.

Yeşilyurt Ticaret Merkezi'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

Kentteki çalışmalarını son sürat sürdüren Hendek Belediyesi, Yeşilyurt Ticaret Merkezi'nin yüzde 40'ını tamamladı.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’nin kaba inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi kaba inşaatını tamamladığı Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’nde de kaplama işlemlerine başladı. 

Balkanlar'da Türk Ticaret Merkezi kurulacak!

Balkanlar'da Türk Ticaret Merkezi kurulması için Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) arasında protokol imzalandı.

TOKİ'den Kuzey Ankara Kent Girişi'ne 5 ticaret merkezi!

Kuzey Ankara Kent Girişi 1 Adet Camii , 5 Adet Ticaret Merkezi , 2 Adet Soyunma Birimi, Peyzaj ve Rekreasyon Alanları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Capital Ticaret Merkezi'nde 295 bin TL'ye ofis!

Mersin Capital Ticaret Merkezi projesi toplamda 100 adet ofis, 28 adet loft ofis ve 29 mağazadan meydana geliyor. Capital Ticaret Merkezi'nde 295 bin TL'ye ofis sahibi olunabiliyor.

Nef Çamlıtepe'de dairelerin tamamı 2 günde satıldı!

Nef'in Çekmeköy'deki yeni projesi Nef Çamlıtepe'daki dairelerin tamamı 2 günde satıldı. Toplam 260 milyon liralık satış gerçekleşti..

Çamlıtepe Ticaret Merkezi nerede Haberi

Çamlıtepe Ticaret Merkezi nerede

Gaziantep'te yapımında sona gelinen Çamlıtepe Ticaret Merkezi'nde incelemelerde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Uzun süredir Beykent bölgesi ve Çamlıtepe Mahallesi sakinlerimizin talebiydi. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Çamlıtepe Mahallesi'nde yerleşim yoğunluğuna bağlı ortaya çıkan alışveriş ihtiyacının karşılanması için yapım çalışmalarına başlanan ticaret merkezi kısa sürede tamamlandı. 

Toplam 5 bin 560 metrekare alan üzerinde yer alan ticaret merkezi, önümüzdeki günlerde vatandaşın hizmetine açılacak,. Toplam 17 dükkandan meydana gelen ve içerisinde; 1 adet market, 1 adet somun fırını, 1 adet pide fırını, kasap, market gibi işyerlerinin yer alacağı ticaret merkezinde incelemelerde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapılan merkez ile vatandaşın tek noktadan tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceğinin altını çizdi.

Hizmeti vatandaşın ayağına götüreceklerini söyleyen Şehitkamil Belediye...