28 / 03 / 2024

Gaziantep Çamlıtepe Ticaret Merkezi ne zaman açılacak

Gaziantep Çamlıtepe Ticaret Merkezi ne zaman açılacak

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapımı tamamlanan Çamlıtepe Ticaret Merkezi'ni inceledi. Fadıloğlu, merkezin inşaatının tamamlandığını ifade etti.

Yıl sonuna kadar 10 bin konut hak sahiplerine teslim edilecek!

6 Şubat deprem felaketinin yaralarını sarmaya çalışan Gaziantep tekrar sanayi, ticaret ve yatırımın merkezi olmaya hazırlanıyor. Bu doğrultuda, yıl sonuna kadar 10 bin civarında ev depremzedelere teslim edilecek.

Gaziantep Büyükşehir 222 milyon TL'ye ticaret, turizm ve konut imarlı arsa satacak! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 222 milyon TL olarak belirtildi.

Gaziantep Büyükşehir, Şehitkamil'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Karacaören'de yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Gaziantep Şehitkamil'de tam 50 bin metrekarelik arsa satılacak! Konut ve ticaret imarlı arsayı kaçırmayın!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan konut ve ticaret imarlı arsayı satışa çıkardı.

Tepe Geri Kazanım Bertaraf Atık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tepe Geri Kazanım Bertaraf Atık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Üneş ve Selahattin Demirdaş ortaklığında kuruldu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ticaret imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Çamlıca Kass İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Kass İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çamlıca tarafından kuruldu.

Gaziantep Büyükşehir 3 gayrimenkul satacak! İhalesi 14 Aralık'ta!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe'de yer alan üç adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Gaziantep Büyükşehir konut imarlı 2 arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe'de yer alan iki adet konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Beştepe Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beştepe Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Batuhan Yaman tarafından kuruldu.

Batman Belediyesi 9 adet arsayı satıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Batman Belediye Başkanlığı, Batman ili, Merkez ilçesi, 19 Mayıs, Girbaereşik, Körük, Bahçelievler, İrmi, Çamlıtepe ve Gültepe mahallelerinde yer alan 9 arsayı satıyor. İşte arsalarla ilgili tüm ayrıntılar...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 2 gayrimenkul satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe'de yer alan 2 gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

Gaziantep Çamlıtepe Ticaret Merkezi ne zaman açılacak Haberi

Gaziantep Çamlıtepe Ticaret Merkezi ne zaman açılacak

Gaziantep'te yapımında sona gelinen Çamlıtepe Ticaret Merkezi'nde incelemelerde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Uzun süredir Beykent bölgesi ve Çamlıtepe Mahallesi sakinlerimizin talebiydi. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Çamlıtepe Mahallesi'nde yerleşim yoğunluğuna bağlı ortaya çıkan alışveriş ihtiyacının karşılanması için yapım çalışmalarına başlanan ticaret merkezi kısa sürede tamamlandı. 

Toplam 5 bin 560 metrekare alan üzerinde yer alan ticaret merkezi, önümüzdeki günlerde vatandaşın hizmetine açılacak,. Toplam 17 dükkandan meydana gelen ve içerisinde; 1 adet market, 1 adet somun fırını, 1 adet pide fırını, kasap, market gibi işyerlerinin yer alacağı ticaret merkezinde incelemelerde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapılan merkez ile vatandaşın tek noktadan tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceğinin altını çizdi.

Hizmeti vatandaşın ayağına götüreceklerini söyleyen Şehitkamil Belediye...