29 / 03 / 2024

Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman?

Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman?

TOKİ sosyal konut kura çekilişleri hız kesmeden sürüyor. Bugün TOKİ kuraları Gaziantep ili ile devam etti. Peki Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman? İşte detaylar!



GAZİANTEP ŞAHİNBEY TOKİ ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

Gaziantep TOKİ sosyal konut çekilişler devam ediyor. Gaziantep için kura çekiminin başlangıç tarihi olarak 18 Kasım 2022 olarak belirlendi. Gaziantep'te inşa edilecek 10.000 konutun hak sahibinin belirlenmesi için yapılacak kuralar, 23 Kasım'da da bu kura çekilişleri devam edecek.

Gaziantep TOKİ kuraları 18 Kasım'da çekilmeye başlandı ve bu çekilişler TOKİ'nin Youtube kanalından saat 10.00'dan sonra canlı izlenebilir.

İKİNCİ ETAP KURALAR BAŞLADI

İkinci etap kuralar, 7 ile 16 Kasım tarihleri arasında 12 ilde noter huzurunda çekilen kuralar sonucunda 21 bin 893 konutun hak sahipleri netlik kazanacak.

İkinci etap kuraları ise 17 Kasım'da başladı. 11 ilde 29 bin 363 konut için kura çekimleri 28 Kasım'a kadar sürecek. 17-28 Kasım’da tarihleri arasında gerçekleşecek konut kuralarının çekilişinde Kilis, Muş, Bingöl, Gaziantep, Erzurum, Erzincan, Tunceli, Elazığ, Adıyaman, Malatya, Diyarbakır’da toplam 29 bin 363 konut sahibini bulacak.

TOKİ ARSA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

TOKİ arsa başvuruları 15 Kasım’da son buldu. TOKİ Sosyal Konut Projesi kura çekimi için gözler TOKİ’den gelecek haberlere çevrildi. TOKİ Sosyal Konut Projesi'nde ikici etap kura çekimi başladı. TOKİ arsa çekilişlerinin ne zaman, hangi gün başlayacağı merakla araştırılıyor.

TOKİ ÇIKTIĞINI NASIL ÖĞRENİRİM?

TOKİ başvuru sonucu sorgulama işlemi özellikle kura sonuçlarının açıklandığı şu zamanlara sıklıkla sorulmaktadır. Öncelikle sorgulama için e-devlet sitesine giriş yapılması gerekmektedir. Sisteme giriş yaptıktan hemen sonra arama bölümünden “Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)” sayfasına girmelidir. Oradan da konut başvurusu seçilir. Açılan sayfada başvuru bilgilendirme formunu okunur ve sonra “Devam et” butonuna tıklanır. Sonra da gelen sayfada bulunuyorsa mevcut başvurular görüntülenir.

Kıdem tazminatı 2023 ne kadar olacak?

Hisseli tapunun yarısı satılır mı?

E-devlet üzerinden tapu randevusu nasıl alınır?


Geri Dön