26 / 04 / 2024

Gaziantep Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisi yenilendi!

Gaziantep Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisi yenilendi!

Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisi, yapılan yatırımlarla hem büyütüldü hem de yenilendi. Hizmete açılan sosyal tesis halkın da beğenisini kazandı.



Zaman içerisinde yıpranan ve ihtiyaca nitelikli biçimde yanıt veremeyen halkın ortak kullanım alanlarında çalışmalar yapan  Şehitkamil Belediyesi, son olarak Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisini yeniledi. Şehitkamil Belediyesi'nde yer alan habere göre, önceki büyüklüğü 260 metrekare olan Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisi, yapılan çalışmalarla 510 metrekare kullanım alanına sahip oldu. Daha önce içerisinde taziye ağırlama salonu, mutfak ve WC yer alan sosyal tesisin içerisine yemekhane ve mescit de eklenmiş oldu. Ayrıca dış cephesi tamamen yenilen Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisi, yapılan çevre düzenleme çalışmaları sonrası tekrar halkın hizmetine açıldı.

 

MAHALLE SAKİNLERİ ADINA BAŞKANIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Yürütülen çalışmalarla ilgili olarak konuşan Selahattin Eyyubi Mahalle Muhtarı Cuma Kurtoğlu, şunları söyledi:

 

“Eski sosyal tesisimiz, küçük ve yetersiz olmasından dolayı taziye günlerinde büyük sıkıntılar yaşanıyordu. Taziye sahiplerimiz, özellikle kış aylarından dolayı misafirlerini içerde ağırlamakta güçlük çekiyorlardı. Durumu, Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ilettik. Sağ olsun kendisi bizzat bize yenileme konusunda söz vermişti. Şu an taziye evimiz yenilendi. Bay-bayan taziye ağırlama salonları genişletildi. Mutfak ve lavabonun yanı sıra yemekhane ve mescit de eklendi. Binanın dış cephesi komple yenilendi, çevre düzenlemesi yapıldı. Taziyesi olan ailelerimiz, gelen misafirlerini geniş ve nezih ve temiz bir ortamda ağırlama imkanı buluyor, hiçbir şekilde sıkıntı yaşamıyorlar. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine yapmış oldukları bu hizmetlerinden dolayı şahsım ve mahalle sakinleri adına yürekten teşekkür ediyorum.”


Geri Dön