20 / 04 / 2024

Gaziantep Yeniköy Cami açıldı!

Gaziantep Yeniköy Cami açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Yeniköy Cami’nin açılış törenini gerçekleştirdi.



Şahinbey Belediyesi, yeni mahallelerinden olan Yeniköy Mahallesi’de hayata geçirdiği caminin açılışını gerçekleştirerek, vatandaşın hizmetine sundu.

Şahinbey Belediyesi'nde yer alan habere göre, Yeniköy Mahallesi’ne Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Yeniköy Cami’nin açılış törenine Şahinbey Belediye Başkan Mehmet Tahmazoğlu’nun yanı sıra AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve vatandaşlar katılım gösterdi.


Önemli Olan Hayırlı İşler Yapabilmek

 

AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, yapılan eserlerin sadece fiziki açıdan değil manevi açıdan da önemli olduğunu da söyleyerek, “Başta dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere şehirde ne varsa köylü kardeşimde de o olması gerekir düşüncesiyle tüm belediye başkanlarımız gece gündüz demeden çalışıyorlar. Altyapı, asfalt, kilit taşı gibi birçok hizmetler artık köylerimizde de mevcut. Bunların dışında da eksik ne varsa bunları gidermek bizlerin boynunun borcu. Sadece fiziki olarak hizmet yapmak yeterli değil. Ondan çok daha önemli olan  insanların gönlüne girerek onların hayır dualarını alabilmek. Çünkü biz inançlı insanlarız, Müslüman bir toplumuz. Er veya geç hepimiz fani dünyadan göçeceğiz. Önemli olan öldükten sonra arkamızdan sevap getirebilecek kalıcı eserler bırakıp, hayırlı işlere imza atmaktır” diye konuştu.

Başkan Mehmet Tahmazoğlu’na Teşekkür Ediyorum

Yeniköy Mahalle Muhtarı Menderes Bilgiç,  Başkan Mehmet Tahmazoğlu’nun mahallerine büyük katkıları olduğunu dile getirerek,  “Öncelikle Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na ve ekibine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederiz. Mahallemize kazandırmış olduğunuz cami köyümüz için çok önemliydi. Sadece bunlarla da yetinmeyip mahallemizin ne ihtiyacı varsa hepsini giderdiniz. Bir kez daha şahsınıza ve ekibinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


Geri Dön