29 / 03 / 2024

Gaziantep'te GAZİRAY projesi için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep'te GAZİRAY projesi için acele kamulaştırma kararı!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü, Gaziantep'te GAZİRAY projesi için 166 gayrimenkulde acele kamulaştırma kararı aldı..



2017 Yılı Yatırım Programında Yer Alan Başpınar-Gaziantep-Mustafayavuz İstasyonları Arasının Yeniden İnşa Edilmesi Altyapı ve Üstyapı Yapım İşleri (GAZİRAY) Projesi Kapsamında Bazı Taşınmazların Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar alındı. 


Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Karar dahilinde toplam 166 gayrimenkul için acele kamulaştırma işlemi yapılacak.


Karar için tıklayın



Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Gaziantep'te yapımı süren Başpınar-Gaziantep-Mustafayavuz İstasyonları Arasının Yeniden İnşa Edilmesi Altyapı ve Üstyapı Yapım İşleri (GAZİRAY) Projesi güzergahındaki taşınmazlarla üzerindeki yapı ve ağaçlar acele kamulaştırılacak.


Konuya ilişkin Bakanlar Kurulu kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.


Buna göre, 2017 Yatırım Programındaki GAZİRAY Projesi kapsamında belirtilen güzergah, bulunduğu yer ve ada/parsel numaraları belirtilen taşınmazlarla üzerindeki muhdesat TCDD Genel Müdürlüğünce acele kamulaştırılacak.




Dünya



Geri Dön