26 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Belediyeden emniyete yeni tesis!

Gaziosmanpaşa Belediyeden emniyete yeni tesis!

Temel atma töreninde konuşan İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok ise, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol'a ve emeği geçen herkese destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti...



İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok ile Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar Yavuz'un katıldığı temel atma töreninde konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, "Sayın Valim, öncelikle İlçemize teşrifinizden dolayı hoş geldiniz, şeref verdiniz. Rabbim bugüne kadar yaptığımız hizmetlerde ve bundan somaki yapacağımız hizmetlerde Allah yardımcımız olsun diyorum. Sayın Valim, sağlık ve eğitimde olduğu gibi emniyetle ilgili de elimizden gelen desteği vermeye devam ediyoruz. Şu ana kadar Emniyet Müdürlüğümüze yaptığımız iki tane binamızı tamamladık. Yeni Emniyet Müdürlüğü binası Belediyemiz tarafından tahsis edilip aynı şekilde gerekli ihtiyaçları karşılandı. 


Bugün de Gaziosmanpaşa Çocuk Büro Amirliği hizmet binası temellerini atıyoruz. İnanıyorum ki bu zamana kadar olduğu gibi burada da emniyet birimlerimizdeki görevli arkadaşlar, ilçemize ve insanlanmıza hizmet etmeye devam edeceklerdir. Ben hayırlı uğurlu olsun diyorum, saygılar sunuyorum" dedi. 


Temel atma töreninde konuşan İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok ise, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol'a ve emeği geçen herkese destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardmdan kurban kesildi ve İlçe Müftüsü İsa Gürler dua okudu. Vali Emniyet Müdürü Sayın Selami Altınok, İlçe Kaymakamı Seddar Yavuz ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol birlikte temel atma butonuna basarak, Çocuk Büro Amirliği yeni hizmet binası inşaatına ilk harcı döktü. Daha sonra Vali Emniyet Müdürü Sayın Selami Altınok ve beraberindeki protokol üyeleri Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar Yavuz'u makamında ziyaret etti. 


Hürses Gazetesi 


Geri Dön