19 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Essenora'da peşinat, kredi, faiz, kefil yok!

Gaziosmanpaşa Essenora'da peşinat, kredi, faiz, kefil yok!

Firma: Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi

Proje: Essenora

Gaziosmanpaşa Essenora projesinde peşinat, kredi, faiz ve kefil olmadan ödemeler yapılıyor. Essenora Gaziosmanpaşa Küçükköy projesinde dairelerin satış fiyatları 397 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...




İstanbul Gaziosmanpaşa'ya bağlı Küçükköy'de yükselen Essenora projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Essenora Gaziosmanpaşa projesi Yimta İnşaat, Akın&Atik ve Enga Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.


Essenora Gaziosmanpaşa projesi 20 bin metrekare alanda inşa ediliyor. 6 blok olarak planlanan Essenora Gaziosmanpaşa projesinde 758 adet daire, 12 dükkan ve 1 market yer alıyor.


Gaziosmanpaşa Essenora Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve teras evler yer alıyor. Essenora Gaziosmanpaşa'da 160 milyon TL'lik yatırımla yükseliyor.


Essenora Küçükköy fiyat listesi 397 bin TL'den başlayarak değişiyor. Essenora'da ödemeler peşinatsız, kefilsiz, kredisiz ve faizsiz yapılıyor. Essenora satış ofisi ile 444 8 344'ü arayarak irtibata geçebilirsiniz.


Haziran 2016 tarihinde teslim edilecek olan Essenora Evleri projesinde iki adet yüzme havuzu, mini spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness, sauna gibi sosyal donatılar olacak.



Essenora Rezidans nerede?

Essenora Rezidans adres: Fevzi Çakmak Mah. Kemal Şeker Bulvarı KÜÇÜKKÖY /  İstanbul 



Küçükköy Essenora iletişim 

Telefon: 444 8 344

Web adresi: www.essenora.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön