26 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Karayolları Projesi kura sonucu!

Gaziosmanpaşa Karayolları Projesi kura sonucu!

Gaziosmanpaşa Karayolları Projesi kura sonucu haberimizde yer alıyor. Proje Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iş birliğiyle hayata geçiriliyor.



Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iş birliğinde gerçekleştirilen Karayolları Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura heyecanı başladı.

Projede yer alan konutların hak sahipleri bugün gerçekleştirilecek olan kura çekilişiyle belirlenecek.

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nin kura çekilişi bugün Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi Konferans Salonu’nda noter huzurunda yapılacak.

Gerçekleştirilecek kura çekilişinde konut sahibi olmaya hak kazanan vatandaşlar, yeni evlerine kavuşacak olmanın heyecan ve mutluluğunu yaşayacak. Proje kapsamında modern dairelerin yanı sıra yeşil alan ve sosyal tesislerin sayısı da artırılıyor. Karayolları Kentsel Dönüşüm Projesi ile vatandaşlar, bin 200 kişi kapasiteli camii, kapalı spor salonu, kapalı bay-bayan yüzme havuzu, çocuk parkı, kafeterya alanı, 32 derslikli Fen Lisesi ve spor salonu ile her daireye özel bir otopark alanına kavuşacak.


Geri Dön