18 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları telefon numarası!

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları telefon numarası!

Firma: Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı

Proje: Venedik Sarayları

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları telefon numarası 444 88 42 olarak belirlendi. 25 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Venedik Sarayları 900 adet konut ve 211 ofisten meydana geliyor



İstanbul Gaziosmapaşa'da yer alan  Venedik Sarayları  Bayraktar ve Gürsoy ortaklığında inşa ediliyor. Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları telefon numarasından önce projeden bahsedelim.


Venedik Sarayları projesi Viaport Venezia'nın etabı olarak yükseliyor. Proje 25 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin 2015 yılın Mayıs ayında yapılması planlanıyor. 


Venedik Sarayları 900 adet konut ve 211 ofisten meydana geliyor. Ayrıca projede 200 mağazadan oluşan Viaport AVM'de bulunuyor.


Viaport Venezia Venedik Evleri, TEM ve Yeşilköy Havalimanı ile Mecidiyeköy - Mahmutbey metro hattıyla doğrudan bağlantılı olacak. Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları telefon numarası şu şekilde 444 88 42.


Venedik Evleri Gaziosmanpaşa sosyal olanakları arasında spor alanları, fitness center, çocuk oyun alanları, su kanalları, alışveriş alanları, yüzme havuzu, otopark, güvenlik, sauna yer alıyor.


Gaziosmapaşa Venedik Konutları ulaşım bilgileri!

Gaziosmanpaşa Viaport Venedik Evleri adres: Eski Edirne Asfaltı Metris Kavşağı, Küçükköy-Gaziosmanpaşa/İSTANBUL


Venedik Evleri iletişim

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları telefon numarası: 444 88 42 

Web: venediksaraylari.com


projeye sor



Geri Dön