29 / 03 / 2024

GEBKİM Otel'in temeli atıldı!

GEBKİM Otel'in temeli atıldı!

Türkiye’nin ilk kimya ihtisas organize sanayi bölgesi olan GEBKİM’de OSB'de yer alan GEBKİM Oteli’nin temeli atıldı. 



Türkiye’nin ilk kimya ihtisas organize sanayi bölgesi olan GEBKİM’de OSB'de yer alan GEBKİM Oteli’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Merakla beklenen GEBKİM Oteli’nde 5 adet süit oda, 2 restoran, 100 adet standart oda,yüzme havuzu barındıran bir spor kompleksi ve toplantı odalarına yer veriliyor. 

GEBKİM Otel in temeli atıldı!

GEBKİM Otel'in temel atma törenine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Kocaeli Vali Yardımcısı Ekrem Çalık katıldı. GEBKİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı V. İbrahim Aracı yaptığı açıklamada “Bölgemizin konaklama ihtiyacını en iyi şekilde karşılamak için GEBKİM Oteli projesini hayata geçirdik. Amacımız sanayi kuruluşlarına gelen misafirlerimizin ziyaretlerini en verimli şekilde gerçekleştirmesi” dedi.

8 BİN 600 METREKARELİK KAPALI ALANIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

GEBKİM Otel ile ilgili bilgiler veren İbrahim Aracı, “8 bin 600 metrekarelik kapalı alana sahip olacak GEBKİM Oteli ile misafirlerimizin konaklama sorununa çözüm oluşturmayı hedefliyoruz. Otel içerisinde bulunacak toplantı odaları sanayi kuruluşlarımızın önemli görüşmelerini yapabilecekleri bir ortam yaratacak. Böylece bölgeyi ziyaret eden yatırımcı otelini terk etmeden ya da çok kısa mesafeler içinde işlerini halledebilecek. Yeşil bina olarak tasarlanan GEBKİM Otel, kendi enerjisini güneş panellerini kullanarak üretebilecek ve yağmur suyunu toplayarak kullanıma açacak” dedi.

GEBKİM Otel in temeli atıldı!

GEBKİM OSB’ye de değinen Aracı, “Önümüzdeki aylarda faaliyete geçireceğimiz GEBKİM Teknoloji Geliştirme ve Çözüm Merkezi (GEBTEK) sanayi kuruluşlarımıza yönelik çözümler üretecek bir Ar-Ge merkezi olarak tasarlandı. GEBTEK ile Türkiye’de üretilemeyen ve ithal edilen kimyasal hammaddelerin üretimi için Ar-Ge çalışmaları gerçekleştirilecek, işletmelerin Yeşil Mutabakat Antlaşması’na uyumu için çözümler geliştirecek, üreticilerin Avrupa Birliği pazarında etkin rol almasını sağlayacak, üniversitelerle iş birliğine giderek nitelikli insan gücüne ulaşımı kolaylaştıracak, akademisyenlerin üreticilerle temas kurmasına ön ayak olacak” dedi.

Kocaeli Cedit'te yıkımlar başladı!


Geri Dön