25 / 04 / 2024

Gebze Akademi Lisesi hizmete açılıyor!

Gebze Akademi Lisesi hizmete açılıyor!

Gebze'de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapım çalışmaları tamamlanan 11. Akademi Lisesi, yakın zamanda gençlerin hizmetine açılacak. 



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen 11. Akademi Lisesi’nin yapım çalışmalarında sona gelindi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; tüm imalatların tamamlandığı bina yakın zamanda Gebze’nin gençlerine hizmet verecek.

Gebze Akademi Lisesi hizmete açılıyor!

Bina dışı ve içerisindeki tüm imalatlar Yapı Kontrol Daire Başkanlığı tarafından yapıldı. 5 bin metrekare alanı ile akademi liseye dönüşen bina da kabul süresinin bitiminden sonra temizlik çalışmaları yapılacak. Binaya daha sonra eğitim ve diğer etkinliklerin gerçekleştirilebilmesi için malzeme temini sağlanacak.

Gebze Akademi Lisesi hizmete açılıyor!

10 katlı binada 14 derslik  

Gebze’ye yapılan ikinci Akademi Lise, Gebze Osman Yılmaz Mahallesi’nde hizmet verecek. 5 bin metrekarelik bina, 2 bodrum, zemin kat, asma kat, 6 normal kat ve çatı katı olmak üzere 10 kattan oluşuyor. Eğitim verecek olan Akademi Lise içinde 14 derslik bulunuyor. Bunun yanı sıra bina içinde 115 metrekarelik spor salonu, 100 kişilik konferans salonu, kütüphane, bilgisayar salonu, oyun odası, 2 adet dinlenme salonu, fuar alanı, tuvalet- duş alanları mutfak, depolar, 2 adet pane ve yönetici ile eğitim personeli odaları hizmet verecek.

Kocaeli Gebze'ye akademi lise müjdesi!
 


Geri Dön