29 / 03 / 2024

Gebze Center'a 3 yeni mağaza açıldı!

Gebze Center'a 3 yeni mağaza açıldı!

Geniş mağaza ve hizmet yelpazesiyle alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunan Gebze Center, food court'ta açılan Kayseri Mutfağı ve zemin katta açılan Ajda Cafe ile ziyaretçilerine yepyeni deneyimler yaşatacak.



Açıldığı günden bu yana Gebzelileri birçok markayı bir araya getiren Gebze Center, üç yeni markayı daha bünyesine kattı. 

Geniş mağaza ve hizmet yelpazesiyle alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunan Gebze Center; İsveç merkezli yatak markası Halsa, birbirinden lezzetli yemekleriyle Kayseri Mutfağı ve keyifli menüsüyle Ajda Cafe'yi ziyaretçilerle buluşturuyor. 

ALIŞVERİŞE ENERJİ KATIYOR 

Yönetimi JLL Türkiye tarafından yapılan Gebze Center, bölge halkı ve AVM ziyaretçilerini yeni markalarla buluşturmaya devam ediyor. 2010 yılından bu yana ulusal ve uluslararası alanda dünyaca ünlü ve öncü markaları Gebzelilerle buluşturan Gebze Center, üç yeni markasıyla alışverişe enerji katıyor. 

YEPYENİ DENEYİM 

Alışverişin yanı sıra eğlence ve dinlence mekânlarıyla her yaştan insanın keyif dolu vakit geçirdiği Gebze Center, alt zemin katta açılan İsveç merkezli yatak markası Halsa, birbirinden lezzetli yemekleriyle food court'ta açılan Kayseri Mutfağı ve keyifli menüsüyle zemin katta açılan Ajda Cafe ile ziyaretçilerine yepyeni deneyimler yaşama fırsatı sunuyor. 




Gebze Gazetesi


Geri Dön