25 / 04 / 2024

Gebze Emlak Konutları 3.Etap 2. Kısım kısmi geçici kabulü onaylandı!

Gebze Emlak Konutları 3.Etap 2. Kısım kısmi geçici kabulü onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden olan Gebze Emlak Konutları 3.Etap 2. Kısım'ın kısmi geçici kabulü onaylandı...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Gebze Emlak Konutları 3.Etap 2. Kısım kısmi geçici kabul hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO projelerinden Siyahkalem Müh. İnş. San. ve Tic. A. Ş. taahhüdü altında bulunan "Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi" nde "6471 Ada 1, 2, 3 ve 4 Parsel Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri" nin kısmi geçici kabulü yapıldı. Kısmi geçici kabul tutanağı 10 Temmuz 2019 tarihinde onaylandı.

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz projelerinden Siyahkalem Müh. İnş. San. ve Tic. A. Ş. taahhüdü altında bulunan "Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi" nde "6471 Ada 1, 2, 3 ve 4 Parsel Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri" nin Kısmi Geçici Kabulü yapılmış olup "Kısmi Geçici Kabul Tutanağı" 10.07.2019 tarihinde onaylanmıştır.


Geri Dön