26 / 04 / 2024

Gebze Emlak Konutları 3'te yüzde 5 peşinatla hemen teslim daireler!

Gebze Emlak Konutları 3'te yüzde 5 peşinatla hemen teslim daireler!

Emlak Konut GYO, Türkiye'nin yarınlarına ve ekonomisine olan güveninin göstergesi olarak yeni bir kampanyaya daha imza attı. “Hayallerini Erteleme Türkiye” diyen Emlak Konut GYO, yaşamın başladığı Gebze Emlak Konutları 3’te ev sahibi olmak isteyenlerin hayalini mümkün hale getiriyor.



Türkiye’nin farklı şehirlerindeki tüm Emlak Konut projelerinde, sadece yüzde 5 peşinatla konut sahibi olabilir, ödemeye üçüncü yılda başlayabilirsiniz. Oturuma hazır konutlar yüzde 10 indirimle satın alınabilir ve hemen taşınabilir.

Emlak Konut GYO, “Hayallerini Erteleme Türkiye” sloganıyla bir ilki daha hayata geçirdi. Emlak Konut GYO’nun imza attığı avantajlı kampanya sayesinde yüzde 5 peşinatla ve yüzde 10 indirimle konut sahibi olmak mümkün. Üstelik taksit ödemeleri de 3'üncü sene başlıyor. Sınırlı bir süre devam edecek bu avantajlarla isteyen herkes yaşamın başladığı Gebze Emlak Konutları 3’te yeni evlerine hemen kavuşuyor. 

Her ihtiyaca uygun konut tiplerini yeşilliklerle bezeli peyzaj düzenlemesiyle bir araya getiren Gebze Emlak Konutları 3, sosyal alanları, 7/24 güvenlik hizmeti, açık ve kapalı otoparkıyla konut sahiplerine bir evden fazlasını sunuyor.

Projede, çocuklar için özel olarak tasarlanmış oyun alanları, oturma alanları, süs havuzları, yeşillikler içindeki yürüyüş ve spor alanlarına yer veriliyor.

Konforlu yaşamın anahtarı Gebze’de

Konforlu bir yaşam için her detayın düşünüldüğü Gebze Emlak Konutları 3'te, 1955 konut ve 35 adet ticari ünite bulunuyor. Kapalı ve açık balkonlarıyla 4+1, 3+1 ve 2+1 konut tiplerine yer verilen Gebze Emlak Konutları 3, Osmangazi Köprüsü’ne 20 kilometre, Kuzey Marmara bağlantı yoluna 10 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 30 dakika ve İstanbul’a ise 40 dakika mesafede konumlanıyor.

Web: http://www.gebzeemlakkonutlari3.com/


 


Geri Dön