20 / 04 / 2024

Gebze Spor Kompleksi'nin ihalesi yapıldı!

Gebze Spor Kompleksi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Spor Kompleksi'nin ihalesini gerçekleştirdi.



 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze’de inşa edilecek olan spor kompleksi için ihale gerçekleştirildi. 3 firmanın katılım gösterdiği Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihale salonunda gerçekleşen ihalede en düşük teklifi 12 milyon 719 bin lira ile El Yapı İnşaat verirken, en yüksek teklifte 16 milyon 953 bin lira ile Ekşioğlu Yapı’dan geldi. Mahalle-okul tipi spor salonu ve kısa kulvar yüzme havuzundan meydana gelecek olan spor kompleksi tamamlandığında Gebze’deki diğer spor mekanları arasındaki yerini alacak.

TAM DONANIMLI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi spora ve sporcuya desteğini kentin dört bir yanına modern spor alanları inşa etmeyi sürdürüyor. Bu yatırımlar kapsamında Gebze’ye tam donanımlı iki tesisi bir arada barındıracak dev tesis inşa ediliyor. Kompleksin içinde bir adet tam donanımlı spor salonu, bir adet de yüzme havuzu bulunacak. Gebze Cumhuriyet Mahallesi’ne yapılacak olan spor kompleksi bölgenin cazibe merkezi olacak. Zeminde bin 70 metrekare alana sahip olacak mahalle tipi spor salonunun toplam kullanım alanı ise bin 590 metrekare olacak. 


FİBA ONAYLI

Çatı ısı yalıtımlı ve kenet tip şeklinde inşa edilecek olan yapının zemin katında FİBA onaylı pvc zemin kaplamalı basketbol ve voleybol kombine müsabaka sahası bulunacak. Bu katta A ve B takımı soyunma odaları, 250 koltuklu tribün, büfe, görevli odaları, antrenör odası, hakem odası, iki adet antrenman potası ve teknik ihtiyaç odaları yer alacak.

 


Geri Dön