25 / 04 / 2024

Gebze Sporcu Eğitim Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Gebze Sporcu Eğitim Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Sporcu Eğitim Merkezi'nin inşaatını tamamlıyor.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’ye yeni bir sporcu eğitim merkezi daha inşa ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Seka Sporcu Eğitim Merkezi’nden (SEKASEM) sonra Gebze’deki proje, ikinci eğitim merkezi olacak. Yapı, Gebze bölgesinde yaşayan sporcuların antrenman yapacakları ve eğitim görecekleri modern bir spor merkezi olarak şehre hizmet verecek. Yapımına hızla devam edilen Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’nin (GEBZESEM) bazı bloklarında çatı işleri devam ederken, bazı bloklarda elektrik ve mekanik borulama işleri tüm hızıyla sürüyor.


15 BİN METREKARE ALAN ÜSTÜNDE


Gebze Hacı Halil Mahallesi’nde inşa edilen tesis toplam 15 bin 590 metrekare inşaat alanına sahip. Yapının D Blok temel betonu da döküldü. C Blok üst zemin kat tabliyesi betonu dökülürken elektrik ve mekanik borulamalara devam ediliyor, C blokta ayrıca +10.50 Kotu döşeme kalıp imalatı da devam ediyor. A blok çelik çatı gergi çubukları ve tali kiriş montajı da devam eden çalışmalar arasında. C blok alt zemin kat duvar imalatları da hızla devam ediyor.

210 KİŞİLİK SEMİNER SALONU


Bodrum kat, alt zemin, zemin ve bir kat şeklinde yapılacak olan dev eğitim merkezi pek çok branşta eğitim verecek. Yapının alt zemin katı 3 bin 752 metrekare alana sahip. Bu bölümde fuaye, güreş salonu, judo salonu, karate ve okçuluk salonu bulunacak. 

Gebze Sporcu Eğitim Merkezi'nin üst zemin katı ise 3 bin 730 metrekare ölçülerinde olacak. Bu bölümde fuaye, jimnastik salonu, eskrim salonu, masa tenisi salonu, bayanlar fitness salonu, bayanlar plates salonu inşa edilecek.

138 ARAÇLIK OTOPARK


Merkezin 2 bin 502 metrekarelik birinci katında da boks salonu, taekwondo salonu, rezerv spor salonu, soyunma ve duş alanları yer alacak. Bu bölüm idari birimler toplantı odası ve 120 kişilik seyirci tribününü de içerisinde barındıracak. Merkeze ayrıca 138 araçlık bir de açık otopark yapılacak.


Geri Dön