26 / 04 / 2024

Gebze'deki 2B arazilerinde hak mahrumiyeti yaşanmayacak!

Gebze'deki 2B arazilerinde hak mahrumiyeti yaşanmayacak!

Adnan Köşker, Yavuz Selim'de bulunan kıraathaneleri ziyaretinde vatandaşlara 2B arazileri sorununun çözümüne ilişkin bilgi verdi. Başkan Köşker, sorunun hak mahrumiyeti yaşanmadan çözüleceğini söyledi.



Mahalle ziyaretlerine pazar günü Adem Yavuz ve Yavuz Selim mahalleleriyle devam eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Yavuz Selim'de bulunan kıraathaneleri ziyaretinde vatandaşlara 2B arazileri sorununun çözümüne ilişkin bilgi verdi. Başkan Köşker, sorunun hak mahrumiyeti yaşanmadan çözüleceğini söyledi. 


GEBZE Belediye Başkanı Adnan Köşker, mahalle ve esnaf ziyaretlerine hafta sonu da devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu pazar gününü Adem Yavuz ve Yavuz Selim mahallelerine ayıran Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker. vatandaşların sorunlarını dmledi. taleplerini aldı. Belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, başkan danışmanı Şakır Bitmez, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarının kendisine eşlik ettiği mahalle gezilerine ilk olarak Adem Yavuz Mahallesi ile başlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yapılacak dere ıslahı çalışmalarına ilişkin mahalleliyle istişarede bulundu. 


DEDİKODULARA İTİBAR ETMEYİN! 


Daha sonra Yavuz Selim Mahallesi "ne geçen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, burada bulunan kıraathaneleri ziyaret ederek vatandaşlarla 2B arazilerme ilişkin sohbet etti. 

2B arazilerine ilişkin vatandaşları kasıtlı olarak huzursuz etmek için çıkarılan dedikodulara itibar edilmemesini bir kez daha hatırlatan Başkan Köşker. kimsenin mağdur edilmeden sorunun çözüleceğini dile getirdi. 2B arazilerinin TOKİ'den devralındığını ifade eden Başkan Köşker, vatandaşa ve onun taleplerine rağmen olumsuz bir uygulamanın söz konusu olamayacağını sözlerine ekledi. 

Mahalle ziyaretleri kapsamında kahvehaneleri de ziyaret eden Köşker burada da çalışmaları anlattı. 


Demokrat Gebze


Geri Dön