25 / 04 / 2024

Gebze'ye iki yeni spor tesisi!

Gebze'ye iki yeni spor tesisi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze'de iki tesis birden hayata geçiriyor.




Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi spora ve sporcuya desteğini kentin dört bir yanına modern spor alanları inşa ederek sürdürüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu kapsamda Gebze’ye tam donanımlı iki tesisi bir arada barındıracak dev tesis daha kazandırılıyor. Zeminde 1.070 metrekare alana sahip olacak mahalle tipi spor salonunun toplam kullanım alanı ise bin 590 metrekare olacak. 

FİBA ONAYLI


Çatı ısı yalıtımlı ve kenet tip olup şeklinde yapılacak olan salonun zemin katında FİBA onaylı pvc zemin kaplamalı basketbol ve voleybol kombine müsabaka sahası bulunacak. Bu katta A ve B takımı soyunma odaları, 250 koltuklu tribün, büfe, görevli odaları, antrenör odası, hakem odası, iki adet antrenman potası ve teknik ihtiyaç odaları yer alacak.

3 ADET ÇOK AMAÇLI SALON


Birinci katta ise 3 adet spor salonu yer alacak. Bu katta bir numaralı 30,00 çarpı 5,70 ölçülerinde çok amaçlı spor salonu bulunacak. 9,10 çarpı 9,50 ölçülerindeki ikinci salon güreş, karete, teakwando, judo, fitness ve plates sporlarına imkan sağlayacak.

 


Geri Dön