16 / 04 / 2024

Gebze'ye yeni spor tesisi!

Gebze'ye yeni spor tesisi!

Kocaeli'deki Evden Okula Haydi Anneler Spora Projesi kapsamında pilot bölge olarak belirlenen Gebze'ye yeni bir tesis inşa edildi.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Evden Okula Haydi Anneler Spora Projesi kapsamında pilot bölge olarak belirlediği Gebze’ye yeni bir tesis kazandırdı. Gebze İlyas Bey Ortaokulu’nda başlayan projenin daha da verimli hale gelmesi için bu defa Mustafa Paşa Mahallesi’nde projenin yürütüleceği ikinci bir spor merkezi açıldı. Açılışta obezitenin bedensel ve ruhsal olarak bireyler üzerindeki tahribatına değinen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, “Kocaeli çapında toplumsal bilincin uyandırılması önce annelerimizi bu konuda bilinçlendirmekle mümkün olabilir. Bu nedenle Evden Okula Haydi Anneler Spora Projemize büyük önem veriyoruz” dedi.



BÜYÜKŞEHİR VE GEBZE PROTOKOLÜ AÇILIŞTA


Gebze Mustafa Paşa Mahallesi’ndeki açılış törenine Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak’ın yanı sıra Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, Spor Şube Müdürü Ziyaülhak Sarıgül, Evden Okula Haydi Anneler Spora Projesi koordinatörü Nagehan Malkoç ile çok sayıda vatandaş katıldı.


BAŞKAN KÖŞKER’DEN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR


Törende konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmalarla Gebze’ye önemli hizmetler kazandırdığını kaydederek, bunlardan birinin de Evde Okula Haydi Anneler Spora Projesi olduğunu söyledi. Projenin başta obezite olmak üzere sağlıklı yaşam konusunda önemli bir çalışma olduğunu anlatan Köşker, “Büyükşehir Belediyemiz bu önemli proje için pilot bölge olarak Gebze’yi belirledi. Proje sayesinde çok sayıda ev hanımımız spor yapıyor. Böyle bu proje ilçemizden tüm Kocaeli’ne yayılıyor. Büyükşehir Belediyemize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.



TESİSİ HEP BİRLİKTE AÇTILAR


Konuşmaların ardından Mustafa Paşa Mahallesi’nde hizmet verecek olan Evden Okula Haydi Anneler Spora Projesi’nin yeni tesisi, protokol üyeleri ve vatandaşların katılımıyla açıldı. Açılış sonrası, proje koordinatörü Nagehan Malkoç tarafından protokol üyelerine, proje ve tesisle ilgili bilgi aktarıldı.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön