29 / 03 / 2024

Geçmişten Günümüze Piyalepaşa Sergisi 19 Şubat'ta açılıyor!

Geçmişten Günümüze Piyalepaşa Sergisi 19 Şubat'ta açılıyor!

Polat ve Piyalepaşa İstanbul sponsorluğunda, Beyoğlu Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilen “Geçmişten Günümüze Piyalepaşa” Sergisi kapılarını açıyor.Rahmi M. Koç Müzesi’nde gerçekleştirilecek sergi 19 Şubat Perşembe günü açılacak.



Polat ve Piyalepaşa İstanbul sponsorluğunda, Beyoğlu Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilen “Geçmişten Günümüze Piyalepaşa” Sergisi kapılarını açıyor.


Piyalepaşa’nın altın çağından günümüze uzanan hikâyesinin anlatıldığı "Geçmişten Günümüze Piyalepaşa” sergisi, 19 Şubat-30 Mart tarihleri arasında Rahmi M. Koç Müzesi’nde tarih ve sanat sevenlerle buluşuyor.


Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat’ın ev sahipliğinde Rahmi M. Koç Müzesi’nde gerçekleştirilecek sergi 19 Şubat Perşembe günü açılacak.

 



Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Polat markasının, Beyoğlu'nun en eski ve değerli semtlerinden Piyalepaşa'da hayata geçirdiği 'Piyalepaşa İstanbul', bölgenin tarihi mirasına sahip çıkıyor. Beyoğlu Belediyesi'nin de katkılarıyla "Piyalepaşa Semt Tarihi Araştırması" projesini hayata geçirdi. Beyoğlu Belediyesi işbirliğiyle, Polat ve Piyalepaşa İstanbul sponsorluğunda hayata geçirilen sergi, 19 Şubat - 30 Mart 2016 tarihleri arasında "Geçmişten Günümüze Piyalepaşa" Sergisi Rahmi M. Koç Müzesi'nde tarih ve sanat sevenlerle buluşuyor. 



Dünya


Geri Dön