25 / 04 / 2024

Geleceğin inşaat mühendisleri vizyonlarıyla umut verdi!

Geleceğin inşaat mühendisleri vizyonlarıyla umut verdi!

İskenderun Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünün ilk öğrencileri, İMO'nun davetinde biraraya geldi. İnşaat Mühendisliği’nin yeni öğrencileriyle tanışma ve kaynaşma toplantısı İskenderun Yörük Çadırı’nda kahvaltıda gerçekleşti.



Geleceğin İnşaat Mühendisleri, vizyonlarıyla umut verdi..


Genç İMO Umut Veriyor..

İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcilik Başkanı Selahattin Gündüz, sosyal sorumluluk projelerini aralıksız sürdürürken, aynı zamanda eski MKÜ, yeni İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTÜ) İnşaat Mühendisliği öğrencileriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Her yıl geleneksel olarak yapılan İnşaat Mühendisliği’nin yeni öğrencileriyle tanışma ve kaynaşma toplantısı İskenderun Yörük Çadırı’nda kahvaltıda gerçekleşti.

Bu yıl İSTÜ İnşaat Mühendisliği bölümüne yeni kayıt yaptıran yaklaşık 200 İnşaat Mühendisi adayından bir kısmının katıldığı kahvaltı programı neşeli sohbetlere ve renkli görüntülere sahne oldu.

Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen 200 öğrencinin İskenderun’a has kahvaltı çeşitleriyle tanıştığı ve tadına doyum olmaz sohbetlerle güzel bir gün geçirdiği tanışma programında konuşan İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcilik Başkanı Selahattin Gündüz, “Genç inşaat mühendisi adaylarıyla bir araya gelerek onların sorunlarına çözüm bulmak ve İMO olarak sahip çıkmak için biraya geliyoruz. Genç arkadaşlarımıza tecrübelerimizi aktarıyoruz.  Ülkemiz ve bölgemiz  her zaman deprem riski taşıyor,Tecrübelerimizi aktarırken genç arkadaşlarımızın öneri ve fikirlerini alıyoruz” dedi.

Genç İmo Üniversite Temsilcisi Selim Dinçer da yaptığı konuşmada,  meslek hayatında birlikte hareket etmek ve tanışmak için biraraya geldiklerini belirterek, İnşaat Mühendisliği bölümünün birinci ve ikinci öğretim olarak 200 öğrencinin kayıt yaptırdığını söyledi.

 


Esin Gazetesi


Geri Dön