29 / 03 / 2024

Gen Yapı Saloon Residence ne zaman teslim?

Gen Yapı Saloon Residence ne zaman teslim?

Firma: Gen Yapı

Proje: Saloon Residence

Gen Yapı Saloon Residence ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizde bulunuyor. Ümraniye Saloon Residence'ta metrekare birim fiyatı 3 bin TL ile 3 bin 700 TL arasında belirlendi...




Saloon Residence projesi 128 adet daireden meydana geliyor.  Gen Yapı  tarafından inşa ediliyor olan  Saloon Residence  projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Ümraniye Yukarı Dudullu bölgesinde hayata geçiriliyor.


Gen Yapı Saloon Residence ne zaman teslim sorusundan önce Saloon Residence hakkında bilgi verelim. Saloon Residence Ümraniye projesinde konutların metrekare birim fiyatı 3 bin TL ile 3 bin 700 TL arasında değişiyor.


Ümraniye Saloon Residence projesinde ödemeler banka kredisi kullanılarak taksitli halde yapılıyor. Gen Yapı Saloon Residence projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.



Gen Yapı Saloon Residence ne zaman teslim?


Gen Yapı Saloon Residence ne zaman teslim sorusuna 2014 yılının Mart ayı olarak yanıt veriliyor. Saloon Residence Ümraniye projesinde dairelerin alanları 80 metrekare ile 324 metrekare arasında değişiyor.


8 bin metrekare arsa alanına sahip olan Saloon Residence Ümraniye projesinde spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness center, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, Türk hamamı, bakım odası, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.




Saloon Residence nerede?

Saloon Residence adres : Esenşehir Mh. Sahra Sk. No:12 Y.Dudullu Ümraniye



Saloon Residence iletişim

Telefon :(0216) 540 23 68 • 69

Web Adresi: www.saloonresidence.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön