28 / 03 / 2024

Genç Lego İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Genç Lego İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Maltepe'de Ufuk İlhan tarafından kuruldu.



Genç Lego İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Maltepe'de Ufuk İlhan tarafından kuruldu.



Genç Lego İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi ş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri konut iş yeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve arazi üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Her türlü bina,büro,tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan,proje,teknik hesaplar, danışmalık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek  c. Dekorasyonla ilgili boya, parke ve cam cila,duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı,çatı tadilat işleri yapmak. d. Elektrik ve elektronik malzemeleri almak,satmak, ithalat,ihracat, toptan ve perakende satmak. e.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel inşaatın elektrik tesisatını yapmak, yaptırmak, taahhütlere girmek,bu işler için gerekli organizasyonları kurmak.  f. Her türlü seyahat acenteleri kurmak,kurulmuş acentelere ortak olmak. g. Şirketin amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul ve taşıt alabilir satabilir kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hak tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayri menkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins hashihi, ifraz, tevhit, taksim parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarruf gerçekleştirebilir. ğ. Çalışma konularına girmek şartıyla maksat ve gayesini tahakkuk ettirebilmek için kanunların müsaadesi içinde yeni şirketler kurmak kurulmuş şirketlerden hisse satın almak, yerli ve yabancı hakiki ve hükmi şahıslarla adi şirket konsorsiyumlara iştirak etmek. h. Yurtiçi ve yurtdışında kurulu bulunan bankalar ve finans kuruluşlarından krediler alabilir ve üçüncü şahısların kredilerine kefil olabilir. ı. Konusu ile ilgili olarak marka, ihtira beratları gibi sınai mülkiyet hakları iktisap ederek bunları tescil ettirmek,satın almak, kiralamak, lisans, patent know-how gibi maddi haklar iktisap etmek, devretmek, bunlarla ilgili olarak yerli ve yabancı özel ve tüzel kişilerle sözleşmeler akdetmek bunları kiralamak kiraya vermek.



Geri Dön