29 / 03 / 2024

Gençlerin gözü Beylikdüzü konut projelerinde!

Gençlerin gözü Beylikdüzü konut projelerinde!

Avenue İstanbul projesinin tanıtım toplantısında konuşan Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, gençlerin yoğun olarak Beylikdüzü'nde yer alan konut projelerini tercih ettiğini söyledi.



 

Avenue İstanbul projesinin lansmanı geçtiğimiz günlerde Double Three By Hilton Bayrampaşa'da gerçekleşti. Toplantıda projeyle ilgili açıklamalar yapan Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, gençlerin yoğun olarak Beylikdüzü'nde yer alan konut projelerini tercih ettiğini dile getirdi.

 

Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, son dönemde yaptıkları satışlarda 100 konuttan 70'ini 25-45 yaş arası gençlere sattıklarını belirtti. Beylikdüzü bölgesinde çok sayıda projeye imza attıklarını söyleyen Gül, “Beykent'te 30 dönümlük arazi üzerinde konumlandırılan Avenue İstanbul projemizde de aynı trendi gördük. İnşaat yaptığımız bölgede genç beyazyaka nüfusu fazla ve bu gençler kendi evlerinde oturmak istiyor. Satış ofisleri kendi evinde oturmak isteyen gençlerle doluyor. 

 

Avenue İstanbul


Beylikdüzü Beykent’te Gül İnşaat imzasıyla hayata geçirilen, Avenue İstanbul'da residence, AVM ve ofisler bulunuyor. Projede 736 daire, 40 ofis, 170 mağaza bulunuyor. 530 milyon TL’lik bir yatırım bedeli  ile inşa edilen Avenue İstanbul’da metrekare birim fiyatı lansmana özel olarak 4 bin TL’den başlangıç gösteriyor. 

 

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön