25 / 04 / 2024

Gençlik ve Spor Bakanlığı sürekli işçi alımı! 1017 personel alınacak! İşte detaylar!

Gençlik ve Spor Bakanlığı sürekli işçi alımı! 1017 personel alınacak! İşte detaylar!

Gençlik ve Spor Bakanlığı sürekli işçi alımı başvurularına dair araştırmalar başladı. Peki Gençlik ve Spor Bakanlığı sürekli işçi alımı başvuruları başladı mı? İşte detaylar!



GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI 1017 SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI BAŞVURUSU!

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1017 sürekli işçi alımı başvurusu yapacağını açıkladı. En az Ortaöğretim mezunu ve eski hükümlüler arasından yapılacak olan alımlar il il kontenjan ayrımına göre bazı farklılıklar gösterebilir. Adaylarda aranan en önemli şartlar arasından bazıları belirtildi. Bu şartlar arasında en az ortaöğretim (Lise) mezunu olma şartı bulunmaktadır. Başvurular da İŞKUR resmi sitesi üzerinden 8 ile 12 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

TEMİZLİK GÖREVLİSİ(GSB) 1017 SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Temizlik Görevlisi Başvurusunda bulunmak isteyen kişilerde de bazı şartlar aranmaktadır. GSB şartlarını taşıyan adaylar 8 ile 12 Ağustos 2022 tarihlerinde esube.iskur.gov.tr internet adresinden "İş Arayan" linki üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvurularını gerçekleştirebilecekler. Bunun yanında hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilecektir. Her aday, Türkiye İş Kurumu’nda (İŞKUR) yayımlanan listede bir işyerine başvuruda bulunabilir.

Başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan birinci yerleşim yeri adresi dikkate alınacaktır. Başvuru süresi içinde ikametini talebin karşılanacağı yere taşıyan adayların başvurusu kabul edilmeyecektir. İkamet değişikliği ile ilgili olarak, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminden yapılan sorgulamada Nüfus Müdürlüğünde işlemin yapıldığı tescil tarihi esas alınmaktadır. Yaşadığı yer talebin karşılanacağı yer içerisinde değiştiren adayların Nüfus Müdürlüklerinden alacakları Adres Bilgileri Raporunu başvuru süresi içerisinde Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) birimlerine ibraz etmeleri halinde ilgili ilana başvuruları alınmaktadır.

SİNPAŞ Kızılbük’ten devremülk alanlara kötü haber!

TOKİ sosyal konut projesi detayları! Ev sahibi olmayan kalmayacak! İşte detaylar!

İslam Memiş doların akıbeti hakkında açıklamada bulundu! Dolar eğer…


Geri Dön