16 / 04 / 2024

Cem Alfar Corio Türkiye'ye genel müdürü oldu!

Cem Alfar Corio Türkiye'ye genel müdürü oldu!

Gayrimenkul ve perakende sektöründe 20 yılı aşkın tecrübeye sahip olan Cem Alfar, Corio Türkiye Genel Müdürü olarak atandı



Cem  Alfar 15 Mayıs 2012 tarihi itibariyle yeni görevine başlamıştır.Cem Alfar, Corio Türkiye’deki genel müdürlük görevine başlamadan önce, gayrimenkul sektöründe danışmanlık hizmeti veren, 2010 yılının başından beri faaliyette olan Acres isimli şirketin sahibiydi. 


Acres’ten önce, 2007 yılının başından 2009 yılının sonuna kadar Cem Alfar Foruminvest’in genel müdürlüğünü yaptı. Bu görevindeyken, Alfar Türkiye’nin başlıca şehirlerindeki alışveriş merkezlerinin geliştirilmesinden ve yatırımlarından sorumluydu. Daha öncesinde, Cem Alfar Doğan Şirketler Grubu’nda gayrimenkul geliştiricisi, ECE Türkiye’de iş geliştirme müdürü, Efsane Motor’da genel müdür ve McDonald's’ta kıdemli gayrimenkul temsilcisi olarak çalıştı.


Cem Alfar’ın üstün ilişki ve yönetim becerileri, pozitif ve sonuç odaklı tutumu, takım oluşturma tecrübesi Corio Türkiye için çok değerli özellikleridir. Galatasaray Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi mezunu olan Cem Alfar uluslararası ilişkiler bölümü diplomasına sahiptir. Alfar, evli ve iki çocuk babasıdır.

Su anda, Corio’nun, Türkiye’deki portföyü , 574 milyon Euro değerindeki 7 operasyonel alışveriş merkezinden oluşmaktadır ve amacı Türkiye’deki portföyünü daha da güçlendirmektir. Corio, Türkiye’de alışveriş merkezlerinin yönetimi için güçlü bir yerel takım oluşturmuştur ve bu takımı Corio’nun Avrupa çapındaki bilgisi ve tecrübesiyle desteklemektedir. Corio, sürdürülebilir gözde buluşma mekanları yaratarak, Türkiye pazarındaki önemli oyunculardan biri olmayı hedeflemektedir.         



Geri Dön