18 / 04 / 2024

Türkiye Petrolleri Genel Müdürülüğü'ndeki işletme kiraya veriliyor!

Türkiye Petrolleri Genel Müdürülüğü'ndeki işletme kiraya veriliyor!

Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü kampüsü içerisinde bulunan büfe alanı ve merkez çay ocakları kiraya verilecek. Kiralama işi “Kapalı Teklif Usulü” ve “Pazarlık Usulü” ile ihale edilecek. 



Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü kampüsü içerisinde bulunan büfe alanı ve merkez çay ocakları kiraya veriliyor. Kiralama işinin ihalesi 24 Ocak 2019 Perşembe günü gerçekleştirilecek. 

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğünden:
“TÜRKİYE PETROLLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAMPÜSÜ İÇERİSİNDE YER ALAN BÜFE ALANININ VE MERKEZ ÇAY OCAKLARININ KİRAYA VERİLMESİ İŞİ” “Türkiye Petrolleri Mal ve Hizmet Satım ve Değerlendirme Yönetmeliği” esasları dahilinde “Kapalı Teklif Usulü” ve “Pazarlık Usulü” ile ihale yapılacaktır.
1 - İdare ile ilgili bilgiler
a) Adresi : TPAO Genel Müdürlüğü Söğütözü Mahallesi 2180. Cadde
No: 10 Çankaya/ANKARA
b) Telefon ve Faks No : 312 207 2000 - 312 207 2799 – Faks: 312 286 1226
c) Elektronik Posta Adresi : [email protected]
2 - İhale konusu : Söğütözü Mahallesi 2180. Cad. No: 10 06530 Çankaya/ ANKARA" adresinde ve Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü kampüsü içerisinde yer alan 24,52 m²’lik alanda BÜFE olarak ve Ana Binada 7 adet, Araştırma Merkezinde 2 adet, Sıtkı Sancar Binasında 3 adet ve Hukuk Müşavirliği binasında 1 adet olmak üzere toplam 13 adet çay ocağı, Çay Ocağı işletmeciliği kapsamında kullandırılması amacıyla, “Türkiye Petrolleri Mal ve Hizmet Satım ve Değerlendirme Yönetmeliği” esasları dahilinde “Kapalı Teklif Usulü” ve “Pazarlık Usulü” ile ihale yapılmasıdır.
3 - İhale İle İlgili Bilgiler
a) Yapılacağı Yer : Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü Tedarik ve LojistikDaire Başkanlığı Toplantı Salonu’nda yapılacaktır. TPAO Genel Müdürlüğü Söğütözü Mahallesi 2180. Cadde No: 10 Çankaya/ANKARA
b) Teklif Teslim Tarih/Saati : 24 Ocak 2019 Perşembe/14:30
c) İhalenin Tarih ve Saati : 24 Ocak 2019 Perşembe/14:30
4 - İhaleye Katılma Şartları
a) Şartname Satın Alma : Teklif verecek isteklilerin TPAO Genel Müdürlüğünce hazırlanan satış ile ilgili şartnameyi yukarıda belirtilen adresten 50 TL (Elli Türk Lirası) bedel karşılığı satın almaları gerekir.
b) Geçici Teminat : 1.200,00 TL.’den az olmamak üzere geçici teminatın Vakıfbank TP Bürosundaki hesabına yatırılması veya banka teminat mektubunun ibraz edilmesi gerekir.
c) İstenen Belgeler : Teklif Alma Şartnamesinde belirtilen belgelerin; belirtilen tarih ve saate kadar TPAO Gelen Evrak servisine kapalı bir zarf içinde teslim edilmesi gerekmektedir.
5 - Şartname İnceleme : İhale ile ilgili hazırlanan şartname ve ekleri TPAO Genel Müdürlüğü 6.kat 621 no’lu odadan ya da www.tpao.gov.tr adresinde ücretsiz olarak incelenebilir.
6 - İhaleye İştirak : İhaleye iştirak şahsen yapılacak olup, posta ile yapılacak müracaatlar dikkate alınmayacak ve değerlendirilmeyecektir.
7 - TPAO İhaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
8 - KİRAYA VERİLECEK TAŞINMAZ

Türkiye Petrolleri Genel Müdürülüğü ndeki işletme kiraya veriliyor!


Geri Dön