19 / 04 / 2024

Generali Sigorta'dan her bütçeye uygun konut sigortası: Süper Evim!  

Generali Sigorta'dan her bütçeye uygun konut sigortası: Süper Evim!  

150 yılı aşkın köklü geçmişiyle müşterilerine hizmet veren Generali Sigorta’nın Süper Evim Konut Sigortası ürünü ile müşterilerine esnek teminat paketleriyle her bütçe ve ihtiyaca göre tamamen isteğe bağlı olarak özelleştirilen bir sigortacılık deneyimi sunuyor. 



150 yılı aşkın köklü geçmişiyle dikkat çeken Generali Sigorta’nın Süper Evim Konut Sigortası, modüler yapısıyla pek çok avantaj sağlıyor. Generali Sigorta Süper Evim Konut Sigortası modüler yapısı ile her bütçeye özel konut poliçesi oluşturabilme imkanının dışında geniş asistans hizmetlerine dair opsiyonlarıyla da sigorta yaptırmak isteyenlerin dikkatini çekiyor. Generali Sigorta'nın modüler konut sigortası Süper Evim, ihtiyaç dahilinde olmayan teminatlara ekstra prim ödeme zorunluluğunu da ortadan kaldırıyor ve hızlı, zahmetsiz ve yepyeni bir sigortacılık deneyimi sağlıyor.

Generali Sigorta dan her bütçeye uygun konut sigortası: Süper Evim!  

Gold ve Ekonomik paket alternatifleri

Generali Sigorta'nın acenteler ve çağrı merkezi üzerinden erişim imkanı sağlanan Süper Evim sigorta poliçesi yaptırmak isteyenler Gold ve Ekonomik paket alternatiflerinden yararlanabiliyor. Konut poliçesi yaptırmak isteyenler, ev bakımı, aile sağlık ve evcil hayvanlar için 3 farklı ekstra asistans paketinden birini ya da hepsini seçme hakkına sahip.

Farklı teminat paketleri tek çatı altında birleşti

Generali Sigorta Süper Evim Konut Sigortası; yüksek olasılıklı hasar risklerine karşı temel koruma sağlayan "Temel Koruma Paketi"ne ek olarak "Doğal Afet ve Terör Paketi", "Kişisel ve Kıymetli Eşyalar Paketi",  "Sorumluluk ve Kişisel Koruma Paketi", "Ev Cihazları Paketi",  "Hizmetli Emniyet-i Suistimal Paketi", kombi ve klima bakımı ile halı yıkama ve yürüyen haşere temizlik hizmeti gibi hasarları kapsayan "Konut Acil Durum Hizmetleri Paketi", MR ya da BT görüntüleme indirimi ve görüntülü doktor,  diş, göz muayenesi, diyetisyen, ve psikolog gibi sağlık hizmetlerini içeren "Aile Sağlık Asistans Paketi" ile evcil hayvanlara yönelik teminatları içeren "Evcil Hayvan Asistans Paketi" adlı teminat paketleriyle dikkat çekiyor. 
 

TMSF’ye devredilen şirket ve gayrimenkul sayısı TBMM'de! 

Kredi çekmeyi düşünenler dikkat! Tüketici kredilerinde...

Trafik sigortasında yeni dönem! O tutarı da sigorta şirketleri ödeyecek


Geri Dön