27 / 04 / 2024

Gıda fiyatları düşüyor mu? Gıda Fiyat Endeksi Eylül'de ne oldu? 

Gıda fiyatları düşüyor mu? Gıda Fiyat Endeksi Eylül'de ne oldu? 

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), küresel gıda fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı. Peki gıda fiyatları düşüyor mu? Gıda Fiyat Endeksi Eylül'de ne oldu?



Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), küresel gıda fiyatlarının, bitkisel yağ fiyatlarındaki düşüşün etkisiyle Eylül ayında düşüşünü art arda 6. aya taşıdığını açıkladı. 

FAO'dan konuyla ilgili gelen açıklamada, gıda ürünlerinin uluslararası fiyatlarındaki aylık değişiklikleri izleyen FAO Gıda Fiyat Endeksi'nin, Eylül'de Ağustos ayı ile kıyaslandığında yüzde 1,1 gerileyerek ortalama 136,3 puan olarak gerçekleşti. Bu şekilde endeks peş peşe düşüşünü 6. aya taşımış oldu. 

Gıda fiyatları düşüyor mu? Gıda Fiyat Endeksi Eylül de ne oldu? 

Peki gıda fiyatları düşüyor mu? Gıda Fiyat Endeksi Eylül'de ne oldu? İşte küresel gıda fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri... 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön