20 / 04 / 2024

Giresun Bulancak Belediyesi'nin binası yıkıyor!

Giresun Bulancak Belediyesi'nin binası yıkıyor!

Giresun Bulancak'a ait eski belediye binası için yıkım çalışmaları bu hafta içerisinde başlıyor. Yeni bina alanında inceleme yapan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar yeni bina inşaatı hakkında bilgi verdi.



Giresun'a bağlı Bulancak Belediyesi, eski belediye binasının yıkımı için çalışmalara başlıyor. Bulancak Belediyesi'nde yer alan habere göre; yeni bina alanında incelemelerde bulunan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Kaba inşaatı biten Yeni Belediye Hizmet binamızın inşaatı hızla devam ediyor. İnşallah bu yıl sonundan önce yeni binamızda hizmet vermeye başlayacağız” dedi.

İnşaat hakkında son durumu aktaran Başkan Yakar, yeni binanın kaba inşaatının bittiğini söyleyerek takvimin hızlandırılması için talimat verdiğini söyledi. 

Giresun Bulancak Belediyesi nin binası yıkıyor!

Eski Belediye Binasını bu hafta yıkıyoruz 

Eski Belediye hizmet binasının yıkımının ihale ile yapıldığını söyleyen Başkan Yakar, “Bu hafta içinde yıkım başlıyor. Aslında bu bir yıkım değil, tarihi bir dönüşümün başlangıcıdır. 63 yıl hizmet veren eski belediye hizmet binamızın yıkımıyla oluşacak alan meydan alanına katılacak olup, eskiden 1.5 dönüm olan Meydan alanımızı 3.5 dönüme çıkarmış olacağız. Bu alanın altı otopark üstü meydan olarak düzenlenecek ve proje tamamlandığında Bulancak çok daha modern ve geniş bir kent meydanına ve güzel bir Belediye Hizmet binasına kavuşmuş olacak. Bu dönüşüme imza atmak bize nasip olduğu için ayrıca gururluyuz. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Bulancak Belediyesi hizmet binası inşaatında son durum ne?


Geri Dön