29 / 03 / 2024

Gizem Exclusive ev aksesuarında da farkını ortaya koyacak!

Gizem Exclusive ev aksesuarında da farkını ortaya koyacak!

61 yıllık birikimi, deneyimli tasarım ekibi ile özel ve iddialı bir konsept oluşturan Gizem Exclusive, özgün mobilyanın yanısıra aksesuarlarda da farklı seçenekler sunuyor



İzmir Karabağlar'daki Gizem Exclusive özel tasarım mobilyanın dışında halı, perde, duvar kağıdı ve aksesuarda da iddialı. Bu yılın başında açılan mağazada özel tasarım mobilya haricinde bir evde bulunması gereken halı, perde, duvar kağıdı ve diğer tüm aksesuvarlarda çok farklı seçenekler sunuluyor. Firmanın kendi bünyesinde bulunan mimarlık ofisinde geliştirilen sıra dışı tasarımlar, mekanlara özgün görünüm kazandırıyor.Gizem Exclusive'in bünyesinde bulunduğu Gizem Mobilya, 1955'den bu yana İzmir'de lüks ve özgün mobilya talep edenlerin adresi....61 yıllık birikim ve tecrübeyle vintage, artdeco ve eklektik tarz mobilya konsepti kurumun yeni mağazası Gizem Exclusive'de sergileniyor.


PROFESYONEL HİZMET

Firma yetkilileri, "Yeni konsept mağazamızda; profesyonel mimari destek, özel tasarım, kişiye özel projelerimiz ve sloganımız ile "Lüksün Gizem'li Dünyası"na tüm müşterilerimizi bekliyoruz" dedi. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gizem Mobilya, yeni konsepti "Gizem Exclusive" mağazası için 2 milyon euroyu aşan yatırım gerçekleştirdi. Firma sahipleri İlker Erdilibalı, H. İlknur Ergüven; Gizem Exclusive'in Fransız ve İtalyan mimarların proje ve katkılarıyla çok özel bir konsept ve iddialı bir dekorasyona sahip olduklarını dile getirdi. Firma yetkilileri, "Deneyimli tasarım ekibimiz sayesinde her sezon yeni koleksiyonlarımızı Gizem Mobilya ayrıcalığı ile beğeninize sunarız. İhtiyaçlarınıza en uygun mobilya ve aksesuarları seçmenize yardımcı oluruz. Satış sonrasında ise, yılların deneyimine sahip profesyonel montaj ve nakliye ekiplerimiz size kusursuz hizmet vermeye devam eder. Mağazalarımızdaki tüm bu çeşitlilik, sevdiklerinize ve kendinize en güzel mobilya ve aksesuarları seçebilmeniz içindir. Mobilyadan aksesuara mağazalarımızda yüzlerce ürün çeşitliliği vardır" şeklinde konuştu.



Sabah Egeli


Geri Dön