28 / 03 / 2024

Global Baran Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!


Global Baran Yapı Yatırım Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Hakan Akbaba, Özkan Akbaba ve Ramazan Erzen ortaklığında kuruldu. 



Global Baran Yapı Yatırım Anonim Şirketi Hakan Akbaba, Özkan Akbaba ve Ramazan Erzen ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Global Baran Yapı Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; 1 - Insaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tugla, ates tuglası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2 - Insaat islerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tugla, ates tuglası, kiremit, kireç, dograma, alçı, çimento, fırınlanmıs kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birlestirme parçaları, temiz su ve birlestirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kagıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapma. 3 - Insaat taahhüt ve müteahhitlik isleri yapmak, resmi ve ......ve anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön