25 / 04 / 2024

Global Overseas Group Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Global Overseas Group Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile  Abdullah Osmanoğlu tarafından kuruldu...



Global Overseas Group Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Osmanoğlu tarafından kuruldu.

Global Overseas Group Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü malın alımı satımı pazarlaması ithalatı ihracatı imalatı ve e ticaretini yapar. 2-Kara yolu Tasıma Yönetmeligi kapsamında faaliyette bulunmak ve kara yolu ile sehirler arası yolcu tasımacılıgı yapmak. 3-Sirket amacını gerçeklestirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve sahsi her türlü hakları tesis edebilir,ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Sirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edilebilir. 4-Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçeklestirebilir. 5-Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 6-Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek 7- Her çeşit sağlık hizmetleri vermek üzere özel hastaneler,poliklinikler, dispanserler, laboratuarlar, sağlık merkezleri ve tesisleri, sağlık kabinleri, doğumevleri, diş (ağız sağlığı) ve protez tedavi merkezleri kurmak ve bu merkezleri işletmek. 8- İnsan sağlığına hizmet edecek hastane bünyesinde olmak üzere tanı ve tedavi merkezleri, fizyoterapi, rehabilitasyon üniteleri açmak, check-up merkezleri kurmak ve işletmek. 9- Her türlü tıbbi yardım, muayene, sağlık ve hekimlik hizmetlerini vermek ve organizasyonlarını sağlamak. Konusu ile ilgili uzman hekim çalıştırmak. 10- Her türlü sağlık tesisleri ve tıbbi cihazlar konularında yatırım yapmak ve bunları işletmek, 11- Hastane, klinik, poliklinik, laboratuar ve doktor muayenehaneleri ile sağlık kuruluşlarının ihtiyaçları olan her türlü tıbbi cihaz ve yedek parçaları, laboratuar malzemeleri, röntgen alet ve malzemeleri, cerrahi malzemeler, radyoloji ve nükleer tıp malzemeleri, steril malzemelerinin alımı, satımı, ithali ve ihracatını yapmak. 12- Amaç konusundaki her türlü iş ile alakalı danışmanlık faaliyetlerinde bulunabilir. 13- Sağlık turizmi ile alakalı her türlü işleri yapabilir.


Geri Dön