19 / 04 / 2024

Global Vision Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Limited Şirketi kuruldu!


Global Vision Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Limited Şirketi  Abdul Qader Qadery, Mohammad Shafıq Afzal, Mohammad Sharıf Afzal, Zabıhullah Shafarı ve Faısal Al Rashıdı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile 21 Kasım 2017'de kuruldu. 



Global Vision Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 21 Kasım 2017'de Abdul Qader Qadery, Mohammad Shafıq Afzal, Mohammad Sharıf Afzal, Zabıhullah Shafarı ve Faısal Al Rashıdı ortaklığında kuruldu. 

Global Vision Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculugunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli arastırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluslarındaki islemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,isyeri ve diger emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözlesmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların sirket veya baskası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dısında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını......ve anasözleşmesinde yazılı işler.


Geri Dön