25 / 04 / 2024

Gloria Alsancak nerede?

Gloria Alsancak nerede?

Firma: Şen Yapım Bina Yönetim Hizmetleri İnşaat - Temelsan Yapı

Proje: Gloria Alsancak

Gloria Alsancak projesi satışa sunuldu. Gloria Alsancak nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gloria Alsancak nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...



Şen Yapım Bina Yönetim Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Temelsan Yapı ortaklığında inşa edilecek olan  Gloria Alsancak  projesinde 39 bağımsız bölüm ve 2 adet dükkan yer alıyor. 

Gloria Alsancak nerede?
Gloria Alsancak nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Gloria Alsancak nerede sorusunun yanıtından önce proje detaylarına değinelim...

Gloria Alsancak nerede?

1+1, 2+1 ve 3+1 dairelere yer verilen Gloria Alsancak projesinde, 1+1'ler 1 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Proje kapsamında konut fiyatları metrekarelere göre değişiyor. Fiyatlar 3+1'lerde 2 milyon 650 bin TL'ye kadar çıkıyor.

Her daire için 1 park alanının ayrıldığı 3 katlı kapalı otoparka yer verilen proje, lüks konut ihtiyacı dikkate alınarak tasarlandı. 

Projede yer alan 1+1 evler 52 metrekare, 2+1 evler 75-82 metrekare büyüklükte. Gloria Alsancak projesinde daire teslimleri Ocak 2022'de yapılacak.

Gloria Alsancak nerede?

Gloria Alsancak nerede?
Gloria Alsancak projesi İzmir'in kalbi Alsancak'ta yükseliyor. 

Web: https://temelsan.com.tr/projeler/gloria-alsancak/

Tel: 0232 227 07 27 

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön