25 / 04 / 2024

Göknil Ay: Cam balkon sektörünün bir derneği olacak!

Göknil Ay: Cam balkon sektörünün bir derneği olacak!

İzmir 'de cam sektörüne 10 milyonluk yatırım yaparak adından " Cam Kraliçesi " olarak söz ettiren 24 yaşındaki Göknil Ay, dernek çalışmaları için kolları sıvadı.




İzmir'de cam sektörüne 10 milyonluk yatırım yaparak adından "Cam Kraliçesi" olarak söz ettiren 24 yaşındaki Göknil Ay, dernek çalışmaları için kolları sıvadı. Türkiye'de çok çeşitli dernekler olduğunu belirten Ay, "Tehlikeli meslek gurubu sınıfına giren cam balkon sistemleri alanında çalışanları bir çatı altında toplamak için dernek kurma çalışmalarına başladık. Cam balkon alanında çalışan herkese önce derneğin faydasını anlatacağız. Amacımız, cam alanında çalışanların sorunlarını dile getirmek" diye konuştu.


En kısa zamanda kurulacak

İzmir Ekonomi Üniversitesi Lojistik Bölümü'nü bitirdikten sonra yurt dışında eğitimini aldığı cam sanayi sektörüne 10 milyon TL yatırım yapan Göknil Ay, "Cam balkon alanında yatırım yaptıktan sonra, önce çalışanların derneği olup olmadığını araştırdım. Bir çok alanda meslek gruplarının dernek kurduğunu gördüm. Cam balkon sistemleri alanında çalışanların neden bir derneği olmasın düşüncesiyle harekete geçtik. Gerekli girişimleri yaptık. En kısa zamanda derneğimizi kurarak iş verenleri ve çalışanları bir çatı altında toplamak istiyoruz. Tehlikeli sınıfa giren cam sektöründe faaliyet gösteren herkesi derneğimize üye olmaya davet ediyorum" açıklamasını yaptı. İşadamı babası Musa Ay'ın desteği ile cam balkon sistemlerine önemli yatırımlar yapan Ay, gelecek yıllarda yatırımların daha da artacağını sözlerine ekledi.



Yeni Asır


Geri Dön