25 / 04 / 2024

Gökova Körfezi'nde 104 milyon TL'ye satılık ada! 

Gökova Körfezi'nde 104 milyon TL'ye satılık ada! 

Muğla Marmaris'teki ünlü turistlik mahallesi Çamlı'da bulunan Gelibolu Adası, 15 milyon dolara (104 milyon TL) satılıyor. Adanın 35 bin metrekare yüz ölçümü olduğu ve spor alanları ve günübirlik kullanıma yönelik tesislerin yapılabileceği ifade edildi...



Muğla'nın Marmaris ilçesinin dünyaca ünlü turistlik mahallesi Çamlı'daki Gelibolu Adası, 22 hissedarının aralarında anlaşması sonucunda 15 milyon dolara (104 milyon TL) satışa çıkarıldı. Turizm sezonunda tur teknelerinin sıklıkla uğradığı bir yer olan Gelibolu Adası, doğal güzelliği ile yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oluyor.

HaberTürk'te yer alan habere göre; Muğla'daki Gökova Körfezi'ndeki Gelibolu Adası, 15 milyon dolara satılıyor. İş insanı Özgür Kürşat, kendisiyle birlikte 22 hissedarın olduğu adayı alacak kişiyle, pazarlık yapılacağını ifade etti. 

YÜZ ÖLÇÜMÜ 35 BİN METREKARE

Gökova Özel Çevre Koruma Bölgesi sınırlarında bulunan 34 bin 854 metrekare alanı olan adaya, spor alanları ve günübirlik kullanıma yönelik tesislerin yapılabileceği kaydedildi. 

Gökova Körfezi nde 104 milyon TL ye satılık ada! 

"DALIŞ TURİZMİ İÇİN DEĞERLENDİRİLEBİLİR"

Çamlı İskelesi'ne yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta konumlanan Gelibolu Adası'nın hissedarlarından Özgür Kürşat, adanın kendilerine dedelerinden miras kaldığını belirtti. Kürşat, "Önünde sualtı mağaraları bulunan adaya günübirlik tesis yapılmasına izin veriliyor. Turizm için değerlendirilebilir bir alan. Gökova Körfezi'nin önemi herkes tarafından biliniyor. Dalış turizmi için değerlendirilebilir. Malpler´deki gibi bungalov evleri yapılabilir. Çok hissedarlı olduğumuz için böyle bir şey düşünmeden, satışına yöneldik. 15 milyon dolar bir fiyat belirledik. Ciddi bir müşteri çıktığı takdirde pazarlığımız olacaktır" diye konuştu.

Koronavirüs satılık adalara talebi artırdı!

 


Geri Dön