25 / 04 / 2024

Gökşin Grup'tan Urla'ya butik villa projesi!

Gökşin Grup'tan Urla'ya butik villa projesi!

İzmir'de 2017 senesinden itibaren arazi alım ve satım faaliyetleri gerçekleştiren Gökşin Grup A.Ş İzmir Urla'da 3-4 villalık butik proje inşa etmeye hazırlanıyor. 



Gökşin Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Görkem Gökşin, hem 30 Ekim’de meydana gelen  İzmir  depremi hem de pandemi sebebiyle insanların nüfus yoğunluğunun daha az, müstakil ve az katlı yapıların daha çok olduğu bölgeleri tercih ettiğini dikkat çekti. Hürriyet'te yer alan habere göre; Görkem Gökşin, bu kapsamda da İzmir’de Urla, Seferihisar, Karaburun ve Çeşme gibi şehir merkezinden uzak, doğayla iç içe olan ilçeleri cazip ettiğini söyleyen Gökşin, şöyle devam etti:

“2017 yılından beri İzmir ve çevresinde, arazi alım-satım faaliyetleri gösteriyoruz. Şimdi de özellikle pandemiyle birlikte gözde bir durak haline gelen Yarımada bölgesinde müstakil yaşam alanları tasarlama konusunda harekete geçme kararı aldık. Bu anlamda da ilk adımı Urla’da atıyoruz. Burada 3-4 villalık bir projeye başlıyoruz. Bu bölgeyi çok önemsiyoruz. Bu yatırımlarımızın devamı gelecek.”

Gökşin Grup tan Urla ya butik villa projesi!

Talep gün geçtikçe artıyor 

Urla, Seferihisar, Karaburun ve Çeşme’nin dahil olduğu Yarımada’ya olan talebin çok yoğun olduğunu söyleyen Görkem Gökşin, “Bu talep de mevcut olan taşınmazın fiyat endeksini pozitif yönde tetikledi. Ayrıca arsa fiyatları özelinde de son 12 ayda yüzde 200’e varan bir değer artışı söz konusu. Artan talep ile birlikte de artık bölgede proje yapmaya uygun arsa bulma konusunda sıkıntılar ortaya çıktı. Genelde tarla vasfında olan arsalar var. Buralarla ilgili imar düzenlemesi bekleniyor.  İmarı hazır, hemen proje yapmaya uygun arsalardaki stok sıkıntısından dolayı ise rakamlar her geçen gün daha da artıyor” ifadelerini kullandı.

Büyük göç var 

Yarımada bölgesinin hem yaşamak, hem de yatırım yapmak isteyenlerin göç etmeye başladıklarını söyleyen Görkem Gökşin, “Yarımada son iki yıldır Türkiye’nin hemen hemen her yerinden göç alıyor. Biz de her kesin odağında olan, ilgisini çeken ve doğayla iç içe olan bu gözde lokasyonda proje geliştirmekten son derece mutluyuz. Keyifle iş yaptığımız bir yerdeyiz” şeklinde konuştu.

TOKİ'den İzmir'e 1.568 yeni konut geliyor!


Geri Dön