26 / 04 / 2024

Gölbaşı TOKİ sakinleri kültür merkezi istiyor!

Gölbaşı TOKİ sakinleri kültür merkezi istiyor!

TOKİ Konudan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Çaydaşı, bölgede büyük bir insan potansiyelinin yaşadığına dikkat çekerek, çok amaçlı bir kültür merkezinin kaçınılmaz bir ihtiyaç olduğunu söyledi.



TOKİ Konudan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Çaydaşı, "Cenaze, düğün işleri için, toplantı için, konferans, kültür sanat etkinlikleri için kullanabileceğimiz bir yere çok ihtiyacımız var. Biz kendi toplantılarımızı gidip okulda yapmak zorunda kalıyoruz. Bu kültür merkezinin yeri verilirse Büyükşehir Belediyesi veya Gölbaşı Belediyesi aracılığıyla bu merkez inşa edilebilir" dedi. 

Yerleşkenin en önemli sorunlarından biri de 3 aydan beri caddelere akan lağım sulan olduğunu ifade eden Çaydaşı, TElAŞ'a ait araziden geçen yol konusunda da sıkıntı çektiklerini söyledi. Çaydaşı, "Şirketbu yolun kendi malı olduğu gerekçesiyle buradan geçecek yola izin vermiyor. Bir başka yamacı adres gösteriyor ancak burada da "kamulaştırma" sorunu ortaya çıkıyor. Yeni kurulan Pazar yeriyle de bağlantıyı sağlayabilecek bu yol, TEİAŞ'ln inadı yüzünden açılmıyor" dedi. 



Geri Dön