25 / 04 / 2024

Gölcük Adalet Sarayı tamamlandı!

Gölcük Adalet Sarayı tamamlandı!

Gölcük'te geçtiğimiz yılın Mart ayında temeli atılan Adalet Sarayı'nın yapımı hemen hemen tamamlandı. Adalet sarayı, geçtiğimiz gün Gölcük Protokolü'nü ağırladı




Gölcük'te geçtiğimiz yılın Mart ayında temeli atılan Adalet Sarayı'nın yapımı hemen hemen tamamlandı. Adalet sarayı, geçtiğimiz gün Gölcük Protokolü'nü ağırladı.


Farklı bir noktada hizmet vermesi amacıyla yer aranan adliyeye, eskiden cezaevinin bulunduğu alanda bir kısım yer verildi ve burada yeni bir adalet sarayı yapılması yönünde çalışmalara başlandı.

6 MART'TA TEMELİ ATILMIŞTI

Geçtiğimiz yıl 6 Mart tarihinde temeli Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın katılımı ile atılan yeni adalet sarayının inşaatı, bir yıllık süre içerisinde tamamlandı. İnşaatın iç ve dış kısmında çalışmalarının bitmesi ile birlikte ufak çapta eksiklerin kapatılmasının ardından yeni adalet sarayı, hizmete açılacak. Eksiksiz bir bina yapıldı İlçemizde eksikliği görülen ve bu yöndeki açığı kapatmak için yapılan yeni adalet sarayı, zemin üzerinde 5 katlı olmak üzere Adnan Menderes Bulvarı çıkışında, eski cezaevinin bulunduğu alanda yapıldı. Ufak eksikliklerin kapatılacağı yeni adalet sarayına geçtiğimiz gün Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle, bir ziyaret gerçekleştirdi. Binayı inceleyen protokol üyeleri, tüm katlarda nelerin bulunduğunu incelerken yapılan yeni bina ile ilgili bilgiler de aldı.

 “ARTI DEĞER KATACAK”

Her katında farklı bir bölümün bulunacağı bina içerisinde, bir adalet sarayında neler bulunması gerekiyorsa her şey düşünüldü. Eksiksiz bir şekilde yapılan adalet sarayı ile ilgili düşüncelerini ifade eden Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, “İlçemizde bir adalet sarayı eksikliği gözle görülüyordu. Mevcut binamızda sıkışık bir şekilde çalışmak zorunda kalıyorlar. Adliye personeli buraya taşındığı zaman oldukça modern bir binada işlerini rahatça yapabilecek. İlçemize olumlu yönde değer katacak olan adalet sarayının ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.




Gölcük Belediyesi



Geri Dön