19 / 04 / 2024

Gölcük adliye binası tamamlanıyor!

Gölcük adliye binası tamamlanıyor!

Gölcük Adalet Sarayının yapımı büyük hızla devam ediyor. Binanın mantolama işlemi bitirilmiş, dış cephe dekorasyon çalışmaları da bitme noktasına gelmiş durumda. Daha sonra da boyama işlemleri tamamlanarak binanın dış çephe işlemleri bitirilmiş olacak.




Gölcük’ün önemli ihtiyaçlarından biri olan Adalet Sarayının yapımı büyük hızla devam ediyor. Binanın mantolama işlemi bitirilmiş, dış cephe dekorasyon çalışmaları da bitme noktasına gelmiş durumda. Daha sonra da boyama işlemleri tamamlanarak binanın dış çephe işlemleri bitirilmiş olacak.

 

Gölcük Adalet Sarayı İle Modern Hizmete Hazırlanıyor

 

Gölcük Sanayi Çarşısının yanında yapılan Adalet Sarayı inşaatının bitmesiyle birlikte Gölcük ve Kocaeli büyük bir kazanım sahibi olmuş olacak. Binanın inşaat'ında, işçilerin büyük bir özveriyle çalışması gözlerden kaçmıyor. Kısa sürede katları yükselen ve son olarak dış cephe işleminin bitmesiyle dış cephe dekorasyon çalışmaları hız kazanarak bitme noktasında geldi. Gölcük Yeni Adalet Sarayı binasının, Nisan 2016 yılında hizmete girmesi hedefleniyor.

 

Gölcük Belediyesi, hizmete girecek olan Adalet Sarayı halkımız için önemli bir ihtiyacı karşılayacak olmasının yanı sıra, İlçe Kaymakamlığı'nda dar bir mekanda hizmet vermeye çalışan adliye çalışanlarımızın da daha modern ve geniş bir hizmet binasında çalışma imkanı bulmasını sağlayacak.




Gölcük Belediyesi


Geri Dön