26 / 04 / 2024

Kocaeli Gölcük kentsel dönüşümünde son durum!

Kocaeli Gölcük kentsel dönüşümünde son durum!

Gölcük'te devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgiler veren AKP Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, "Şu ana kadar hak sahiplerine 30 milyon lira ödendi. Böyle bir dönüşüm ilk kez Gölcük'te yapılıyor" dedi.



AKP Gölcük İlçe yönetiminin haftalık toplantısı önceki akşam İdris Alp başkanlığında gerçekleşti. Yerel konulara da değinen Alp, Teşkilat Performans Sistemi'nde Gölcük olarak iyi bir noktada olduklarını dile getirdi. Gölcük Belediyesi'nin başlattığı kentsel dönüşüm projesi ile ilgili olarak konuşan ilçe başkanı Alp, "Proje kapsamında hak sahiplerine bugüne kadar 30 milyon lira para ödendi" diye konuştu. 


Kamulaştırmanın yüzde 90 oranında bitirildiğini dile getiren Alp, "Ağustos sonuna kadar yetiştirilmesine çalışılıyor. Vatandaşla mahkemelik olmak istemediğimiz için titiz davran ılıyor, ülke genelinde bine yakın ilçe var. Türkiye'de ilk defo bu şekilde kentsel dönüşümü yapan Gölcük Belediyesi'dir. Cuma günü, merkezdeki kentsel dönüşüm için Çevre ve Denizcilik Bakanı'na gidiyoruz. Biz emin adımlarla, kimseyi üzmeden, sorunları en aza indirerek kentsel dönüşümü Gölcük'e yapacağız" dedi. 


Kocaeli Gazetesi


Geri Dön