23 / 04 / 2024

Gölcük Adalet Sarayı inşaatı

Gölcük Adalet Sarayı inşaatı

Gölcük'te geçtiğimiz yılın Mart ayında temeli atılan Adalet Sarayı'nın yapımı hemen hemen tamamlandı. Adalet sarayı, geçtiğimiz gün Gölcük Protokolü'nü ağırladı

Gölcük Adalet Sarayı Nisan 2016'da hizmete girecek!

Gölcük’ün önemli ihtiyaçlarından biri olan Adalet Sarayının yapımı büyük hızla devam ediyor. Binanın katlarının meydana çıkmasıyla birlikte, Adalet Sarayı'nın dış ve iç cephe sıvama işlemleri de bitirilmiş durumda...

Gölcük Adalet Sarayı’nın inşaatında sona gelindi!

Sanayi Çarşısı bölgesinde yapılan, ilçemizin merkezinin gelişmesine ve genişlemesine büyük katkı sağlayacağı düşünülen adliye sarayı projesinin kaba inşaatı tamamlandı.

Gölcük Adalet Sarayı’nın yüzde 90'ı tamamlandı!

Gölcük’ün ihtiyacı olan ve yıllarca geciktirilen Gölcük Adalet Sarayı’ndaki çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. 5 aylık bir çalışma sonucunda adalet sarayının betonarme işlemi bitirildi, duvar yapımının da yüzde 90’ı tamamlandı.

Gölcük Adalet Sarayı açıldı!

Gölcük´te yıkılan eski cezaevi yerine inşa edilen Gölcük Adalet Sarayı´nın resmi açılışı yapıldı. Siyasi protokolün yoğun katılım sağladığı açılışa Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da katıldı.

Gölcük Adliye Sarayı hizmete açıldı!

Kocaeli merkezinin gelişmesine ve genişlemesine büyük katkı sağlayacağı düşünülen ''Gölcük Adliye Sarayı'' hizmete açıldı.

Gölcük Adalet Sarayı tamamlandı!

Gölcük'te geçtiğimiz yılın Mart ayında temeli atılan Adalet Sarayı'nın yapımı hemen hemen tamamlandı. Adalet sarayı, geçtiğimiz gün Gölcük Protokolü'nü ağırladı

İzmir Asarlık Gölcük Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlamalı!

Menemen'in Sesi Gazetesi muhtarlarla başladığı “Mahallenizin Sesi” projesi kapsamında Asarlık Gölcük Mahalle Muhtarı Yakup Görceğiz'i Menemen Medya Merkezi'nde ağırladı. Görceğiz, Asarlık Gölcük Mahallesi'nde dönüşümün başlaması gerektiğini belitti.

Gölcük Tabiat Parkı'na Europark Projesi uygulanacak!

Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, Gölcük Tabiat Parkı'nda uygulanacak 'Europark' projesinin onay sürecinde olduğunu belirtti. Yılmaztürk, "Proje içerisinde bir Macera Parkı, bisiklet parkurları var.

Gölcük Yaylası Rekreasyon Alanı için çalışmalar başlıyor!

Ödemiş Belediyesi'nce başlatılan Gölcük Yaylası 1. Etap Rekreasyon Projesi'ne mevsimsel nedenlerle çalışmalara ara verilirken çalışmaların hava koşullarının elverişli hale gelişinin ardından hız kazanması bekleniyor.

Gölcük Mahalle Konağı'nın inşaatında sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Çorum Osmancık Adalet Sarayı binası himete açıldı!

Çorum’un Osmancık ilçesinde 1 yıl önce Adalet Bakanlığı tarafından ihalesi tamamlanarak inşaatına başlanan Osmancık Adalet Sarayı Projesi bitim aşamasına geldi.

Gölcük Terminali ne zaman yenilenecek?

Modern ve marka kent yapılma çabası içinde bulunulan Gölcük'ün otobüs terminali birçok kesimin tepkisini çekiyor. Otobüs terminali yapımı konusunda Gölcüklüler, kentsel dönüşümün başlamasını bekliyor.

Gölcük'teki dönüşümde sosyal tesis yapılacak mı?

İlçemizde yaklaşık üç kilometrelik bir sahil şeridine sahip olan Kavaklı’da sosyal tesis olmaması, halkımızı Gölcük dışına itiyor. Kentsel dönüşüm projesi ile birlikte Kavaklı’da Gölcüklüler için birçok proje yapılabilir

Gölcük Hastanesi için 22 teklif var!

Yıllardır yapımı gündemde olan, ilçeye sözü verilen 250 yatak kapasiteli Gölcük Devlet Hastanesi binası için açılan ihale Sağlık Bakanlığında yapıldı. İhaleye 22 firma teklif verdi.

Gölcük kentsel dönüşümde sona gelindi!

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı dün sabah My Liva Cafe’de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur Günü münasebetiyle gazetecilere kahvaltı programı düzenledi.

250 yataklı Gölcük Devlet Hastanesi ihalesi bugün!

Gölcük'te nüfusun hızla artması, Başiskele ve Karamürsel ilçelerinden de hastaların gelmesi nedeniyle ihtiyaca cevap veremeyen Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yenileniyor. İşte ihaleyle ilgili ayrıntılar...

Gölcük Adalet Sarayı inşaatı Haberi

Gölcük Adalet Sarayı inşaatı


Gölcük'te geçtiğimiz yılın Mart ayında temeli atılan Adalet Sarayı'nın yapımı hemen hemen tamamlandı. Adalet sarayı, geçtiğimiz gün Gölcük Protokolü'nü ağırladı.


Farklı bir noktada hizmet vermesi amacıyla yer aranan adliyeye, eskiden cezaevinin bulunduğu alanda bir kısım yer verildi ve burada yeni bir adalet sarayı yapılması yönünde çalışmalara başlandı.

6 MART'TA TEMELİ ATILMIŞTI

Geçtiğimiz yıl 6 Mart tarihinde temeli Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın katılımı ile atılan yeni adalet sarayının inşaatı, bir yıllık süre içerisinde tamamlandı. İnşaatın iç ve dış kısmında çalışmalarının bitmesi ile birlikte ufak çapta eksiklerin kapatılmasının ardından yeni adalet sarayı, hizmete açılacak. Eksiksiz bir bina yapıldı İlçemizde eksikliği görülen ve bu yöndeki açığı kapatmak için yapılan yeni adalet sarayı, zemin üzerinde 5 katlı olmak üzere Adnan Menderes Bulvarı çıkışında,...