18 / 04 / 2024

Gölcük katlı otopark projesi tamamlandı!

Gölcük katlı otopark projesi tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi şehir içi trafikte aksamalara yol açan otopark sorununu ortadan kaldırmak için yeni çözümler uyguluyor. Şehir merkezindeki ulaşımda önemli sorunlardan biri olan otopark sıkıntısı katlı otoparklarla gideriliyor...




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi şehir içi trafikte aksamalara yol açan otopark sorununu ortadan kaldırmak için yeni çözümler uyguluyor. Şehir merkezindeki ulaşımda önemli sorunlardan biri olan otopark sıkıntısı katlı otoparklarla gideriliyor. Belli bölgelere yapılan katlı otoparklarla yol kenarındaki parklanmaların önüne geçiliyor. Bu amaçla Gölcük’te inşa edilen 150 araç kapasiteli katlı otopark tamamlandı.


PARK SORUNU KALKACAK


Kentin belli bölgelerinde inşa edilen katlı otoparklar cadde ve sokaklara park etmenin önüne geçtiğinden trafik akışında da rahatlama sağlıyor. Gölcük’te çalışmaları hızla tamamlanan katlı otopark da vatandaşlara hizmet verecek. Park sorununu gidermek amacıyla yapılan katlı otopark ile dar alanlarda mümkün olduğunca daha fazla aracın parklanmasını sağlanacak.



5 KATLI


Yaklaşık bin 200 metrekare alan üzerine kurulan katlı otopark 5 kat şeklinde yapıldı. 150 araç kapasiteye sahip olan otopark, bodrum ve dört kattan oluşuyor. Toplam 6 bin 932 metrekare alana sahip olan otoparkın bodrum katında 30, zemin katında 27 ve diğer 3 katta ise 31 araçlık park yeri mevcut.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön